Cao
Planiram kupovinu kacige posle 10 godina vožnje, najviše zbog sunca, mušica i prašine, pa mi se kaciga sa vizirom čini dobrim rešenjem.
Ima li nekog sa iskustvom, preporukom..?
Snimio sam neke kineske modele na ebay-u (cairbull)
Postavljeno 15 September 2020 - 04:18 PM
Postavljeno 15 September 2020 - 06:17 PM
Postavljeno 17 September 2020 - 10:01 AM
Ja sam uzeo kacigu sa vizirom preko neta. Sto se tice dimenzija, na oglasima su pisali obimi glave koji odgovaraju, uz to se kaciga i steluje, tako da sam tu potrefio. Mnogo je veci problem bio kako da ishendlam naocare. Na kraju sam nasao coolchange kacigu sa zatamnjenim vizirom. Kostala me oko 30e i na oglasu je ogromnim slovima pisalo FOR MIOPICS. Sad je nosim i savrseno mi odgovara. Kod nas sam nasao u planetbike jedan jedini model sa obicnim vizirom, odgovarala mi je na glavu, ali je 20 soma dinara kostala
Postavljeno 17 September 2020 - 10:48 AM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 17 September 2020 - 12:08 PM
Postavljeno 17 September 2020 - 12:37 PM
Ja se izvinjavam na svojoj nerečitosti, ali stvarno ne mogu da razumem šta znače izrazi "elokventnost", "skapirati" i "adekvatno". Nemamo li u našem, tako nam bogatom srpskom jeziku neke izraze kojim bi se ti dotični mogli na odgovarajući način zameniti?
Postavljeno 17 September 2020 - 01:15 PM
Moja je ovakva. https://www.aliexpre...2831551436.html.
Mada, ovde je vise ne nude na aliju.
Ima i ovakva: https://www.aliexpre...earchweb201603_
Mada, sad je problem porucivati sa Alija, ukinuse nam free shipping zbog problema sa nasom cenjenom postom.
Postavljeno 17 September 2020 - 10:33 PM
Ja se izvinjavam na svojoj nerečitosti, ali stvarno ne mogu da razumem šta znače izrazi "elokventnost", "skapirati" i "adekvatno". Nemamo li u našem, tako nam bogatom srpskom jeziku neke izraze kojim bi se ti dotični mogli na odgovarajući način zameniti?
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 18 September 2020 - 05:05 AM
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika