Pozdrav svima,
Nov sam na forumu i imam pitanje vezano za servisera.
Naime, prvi put kad sam isao kod njega (jesen 2018), namontirao mi je hidraulicnu magura kocnicu (u pitanju je "V" kocnica, izgleda kao na ovom linku i ovom linku), jedan deo kocnice je falio (izgubio sam onaj metalni most koji spaja levu i desnu stranu), popravio menjac (preskakao je prednji menjac, tesko je prebacivao na najtezi zupcanik), sredio malo bajs i naplatio 4000 din uslugu. Tada mi se ucinilo kao malo skupo, ali ako je dobro uradjeno, nema problema.
Nakon toga sam bajs vozio maksimalno 20ak puta i procuri mi ta kocnica koju je on montirao 2018. Neki dan mu opet odvezem bajs, promeni mi crevo kocnice, podesi obe kocnice da budu tvrdje, opet zameni iste paknove (iako sumnjam da je i starima nesto falilo jer sam jako malo vozio bajs, al ajde, mozda nesto nije bilo u redu), promeni mi prednji deo kosuljice sajle od menjaca i opet naplati 4000 din.
Licno nemam iskustva sa majstorima, vozim bajs rekreativno i za transport po gradu, pa bih vas da pitam da li je to realna cena ovih usluga ili bih trebao da potrazim drugog majstora?
Ne znam da li je u skladu sa pravilima foruma da napisem koji je servis u pitanju.
Hvala vam unapred na odgovoru