Problemi sa ženom
Posted 27 July 2020 - 12:31 PM
1. Zbog previše trošenja vremena na vožnje i sređivanje bicikla;
2. Zbog previše trošenja novca za bicikle i opremu.
Posted 27 July 2020 - 02:26 PM
Posted 27 July 2020 - 06:40 PM
Моја је баш негодовала раније, кад сам и њој пазарио сити рекла је сад је мени јасно зашто се ти не скидаш с бајса ...
Posted 27 July 2020 - 09:26 PM
Posted 27 July 2020 - 09:38 PM
Mene zanima da vi mene kažete, gde su devojke i žene na biciklima? Ne računam dva kruga oko kuće ili na Adi, do sad sam na daljim relacijama video manje od pet koleginica. Ženski svet nije toliko zagrejan za pedale kod nas?
Posted 27 July 2020 - 09:47 PM
Mrsava, msm sta ce mrsava na bajsu, ne mislim na neki ofinger nego na zensko sa tip top linijom, ona ce radije malo u teretanu jer se tu vise izrazi njen gluteus nego na biciklu
Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
Posted 27 July 2020 - 09:49 PM
Eno voze rolere i pitaju se gde su frajeri na rolerima, zasto ih to ne zanima. Koliko sam primetio na Adi je jednak odnos muskih i zenskih biciklista, normalno veci je broj muskih koji su optereceni XT i Ultegra opremom, ali sam primetio da veci broj mladjih devojaka i devojcica vozi skejtove u odnosu na broj momcica.
Posted 27 July 2020 - 09:59 PM
Na PBP, od 79 učesnika iz Grčke, samo 2 su bile žene. Jedna nije završila, a druga jeste i to minut i po pre isteka vremena.
Ja sam ranije (davno) ubeđivao ženu da kupimo tandem, kasnije i sina, sad mi ostaje ćerka kao poslednja nada.
Posted 27 July 2020 - 10:13 PM
Retko cete naci zene da same voze van grada iz bezbednosnih razloga vezanih za nasilje, to mozes videti i po tome sto se tvoja plasi cak i za tebe kad vozis nocu. Kad za silovanje bude uvedena smrtna kazna onda mozda...
Nisam ni rekao da ih ne srećem same.
Mislio sam igeneralno, kad su u paru, grupi... žensko se lako prepozna.
Posted 28 July 2020 - 04:54 AM
Mene moja žena tera da više vozim, kaže mi da mi bicikla stoje samo za ukras. Samo se nadam da ih jedan dan ne proda za onoliko za koliko sam rekao da su koštala.
Haha, u tome smo cini mi se bas svi isti. Niko od nas nikada ne kaze pravu, punu cenu bilo delova, bajsa ili opreme. Ali to radimo za njihovo dobro, da ih manje boli.
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Posted 28 July 2020 - 05:47 AM
Кад је једном кренула да дрнда, објаснио сам јој да то нису бачене,него паре уложене у бицикле и опрему, и да ми их није жао јер их нисам дао на коцку, дуван, алкохол, дрогу... Да су и даље ту, и да увек могу то све да продам и поново претворим у новац...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users