Ukraden mi je bicikl danas 23. jula u Beogradu u ulazu zgrade u ulici Obalskih radnika na Cukarickoj Padini. Ako neko primeti da se prodaje bajs, ili delovi koje cu opisati, neka me obavesti. Ako lopov čita ovo neka mi se javi da otkupim bajs.
Inače, neko me je tipovao i verovatno je neko ko me zna, pošto je zalepio parče papira na špijunku.
Pegasus SL Premio, ram 61cm, u mat crnoj boji sa svom fabričkom opremom na sebi: blatobrani, gepek, zadnji katadiopter i lampa, deore lx menjači, sedište sa amortizerom, SR Suntour vila, rogovi (fali poklopac na levom rogu). Fali prednja lampa jer je slomljena. Na biciklul su bila i dva dečja sedišta - na volanu i na gepeku, slike u ovoj objavi.
Ako primetite prodaju opisane opreme ili delova, molim da mi javite.
Inače, kakva su vam iskustva sa policijom? Ja još uvek pregledavam snimke kamera iz ulaza i verovatno ću naći nešto, samo ih ima dosta a vremenski okvir mi je oko 30sati pa traje. Da li policija hoće da primi materijal, pogleda ili ne? Iz mog iskustva, kad sam hteo da im pokažem snimak koji sam načinio kako ista ekipa mesecima krade gorivo, nisu hteli da pogledaju. A ni da dođu.
Ako se desi da nađem bicikl na nekom od buvljaka, šta mi je činiti? Konfrontacija sa prodavcem nema smisla jer ga verovatno on nije ukrao nego ga je kupio od lopova pa preprodaje.
Ako je neko spreman da mi proveri u Pančevu ili Novom Sadu na buvljaku ovog vikenda bilo bi mi od velike pomoći.