Pozdrav svima,
Pre svega zao mi je ako sam prekrsio neko od pravila pri otvaranju teme. Nov sam i na forumu i u biciklizmu, ali mi trenutno treba pomoc (savet) za resavanje problema...
Bicikl sam kupio pre 20-ak dana i sada polako resavam jedan po jedan problem...
pre par dana sam posetio servis kako bih zamenio lanac koji je dosta istegnut i odavno je bio za zamenu, medjutim serviser mi je rekao da su mi zupcanici u jako losem stanju i da ce samo zamena lanca napraviti jos goru situaciju.
Malo sam procesljao po internetu i nasao Pinarello sajbne odgovarajuce za moj prenos koje bi me kostale 70e obe, sto mi je trenutno astronomska cena, ako nije neophodno, obzirom da ne znam sta me jos ceka od ulaganja (lanac svakako, a mozda i zadnja kaseta)...
naisao sam i na neke polovne prenose komletne ali ne umem da procenim u kakvom su stanju...
ovde su slike mog prenosa , pa ako neko ima savet, ili slucajno neke dobre delove za prodaju javite se.
da li samo sajbne zameniti, ili ceo prenos polovan ili nov... ne znam tacno ni koji mi odgovaraju... Bilo bi dobro da ostane ovaj odnos 50/34 jer mi koliko sam za sada skontao odgovara...
Pozdrav i hvala u napred.