Zar ne vidiš sliku i link?Gde si tačno vozio brevet? Koja regija u Nemačkoj?
Послато са Pixel 4a помоћу Тапатока
Postavljeno 31 May 2021 - 02:11 PM
Zar ne vidiš sliku i link?Gde si tačno vozio brevet? Koja regija u Nemačkoj?
Postavljeno 31 May 2021 - 07:17 PM
Postavljeno 31 May 2021 - 07:30 PM
NRW.
Start je bio u Geldernu. ARA Niederhein mi je najbliži što se tiče organizacije.
Ovde su termini za 2021 godinu. https://www.audax-ra...de/termine/2021
Postavljeno 06 June 2021 - 10:44 AM
Postavljeno 07 June 2021 - 06:24 PM
Postavljeno 08 June 2021 - 12:36 AM
Postavljeno 08 June 2021 - 12:42 AM
Ma može da se strpa i u bus zapakovan, može i u kombi ili minibus sa mora, to nije problemEvo celo veče guglam...
Što se tiče privatnih, obezbeđenih parkinga - mrka kapa Bačka Palanka, Šid, Ilok, pa čak ni za Novi Sad nisam uspeo ništa da nađem.
Ostaju mi opcije da idem biciklom ili vozom.
Biciklom možda ipak neću, jer bih morao da krenem dosta ranije, da se zamaram pred težak brevet, vremenske prilike nesigurne, možda me uhvati kiša usput itd.
A verovatno ću i da kasnim sa polaskom odavde, ne uspevam preko interneta da obezbedim potvrdu o vakcinaciji i zdravstveno osiguranje za EU (to mi zapravo treba za Italiju u avgustu, ali moram da im pošaljem papir do kraja meseca, pa gledam da to završim pre polaska, jer ako ne mogu - onda da uplatim u Srbiji osiguranje za tih 10-15 dana), pa ću morati da idem lično da tražim taj papir.
Znači 99% idem vozom.
Ima ih dosta iz Niša do Bg (od Le do Niša takođe, a mogu i bicikkom), pa posle iz Zemuna i Batajnice do Šida, a onda od Šida 20 km do Iloka.
U povratku ću morati da motam 600 km do Leskovca jer od Bara do Niša ili Bg mora da se upakuje bicikl i tako da se transportuje kao prtljag.
★
p.s. znači otpada i 600 km brevet u Srbiji
(u svakom slučaju, vrlo loša vremenska prignoza za vikend)
Postavljeno 08 June 2021 - 12:45 AM
Postavljeno 08 June 2021 - 09:09 PM
Pa kad ti je lakše da motaš onda dobro, samo mislim da nema ništa od toga, morao bi da prepedalaš preko 2000kmZa bajs je samo 100 dinara.
A što se tiče pakovanja, pa upravo to ne bih radio, pa ću morati da motam.
Postavljeno 08 June 2021 - 10:07 PM
Postavljeno 08 June 2021 - 10:24 PM
Ma znam nego nećeš ti to izdržatiNe mislim da je lakše, nego jednostavno neću da se bakćem sa pakovanjem, to ne uzimam u obzir kao mogućnost.
Neće biti lako motati još 600 km nakon breveta, ali šta je tu je... odmoriću par dana pre povratka.
Kako nema ništa od toga? Pa u BIH postoji i brevet 2000km.
Postavljeno 09 June 2021 - 01:35 PM
Postavljeno 09 June 2021 - 03:05 PM
Postavljeno 13 June 2021 - 05:07 PM
Postavljeno 14 June 2021 - 04:24 PM
Postavljeno 14 June 2021 - 07:23 PM
A što se tiče pakovanja, pa upravo to ne bih radio, pa ću morati da motam.
Svaka čast za ambiciozni brevert, meni to zvuči luuuuudo... ali samo da prokomentarišem da za prevoz busom (ako ti ipak zatreba) uopšte nemoraš da pakuješ bicikl da bi ga prevezao u prtljažniku autobusa.
Ja sam se, nakon vožnje po Makedoniji pre dve godine, vratio busom iz Vranja do Beograda redovnom autobuskom linijom. Kupio sam u farbari papirnu krep traku za zaštitu prilikom krečenja i pred polazak autobusa trakom fiksirao sve pokretne i osetljive delove na bajsu. Sa kondukterom sam se dogovorio da ja sam ubacim bicikl i istom trakom ga pričvrstim za metalnu konstrukciju prtljažnika (to je negde na sredini u osi autobusa). Ja sam želeo da bajs stavim uspravno jer po visini bilo prostora, ali kondukter je insistirao da bajs položim horizontalno. No problem ni to. Kondukter je nakon toga ubacio druge kofere, pazeći da se sve lepo složi. Kad smo stigli u Beograd nije bilo nikakvih problema, bajs nigde nije mrdnuo. Ta krep traka za krečenje kada se omota više puta postaje toliko jaka da nema šanse da popusti na zatezanje. Naravno, traka se pri skidanju lako odlepljuje, tako da ne ostavlja nikakve tragove na površini gde je lepljeno.
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika