Napokon prvi brevet u ovoj godini.
I 26. u karijeri (od 3. marta 2018.)
Start iz grada Kardica, 60 km južno od Larise.
Brevet pod nazivom "Dva jezera", poprilično težak, sa dva velika i dugačka uspona. Ali je zato predeo mnogo lep, posebno oko prvog (većeg) jezera.
Jedino na šta bih se požalio, to je dosta loš kvalitet puta na tim planinskim deonicama. Kad je uspon, ajde nekako, ali na spustu nije bilo nimalo prijatno.
Bilo je i puno "gravel deonica", znači neasfaltiranog puta, od po nekoliko desetina ili par stotina metara.
Ukupno 90 učesnika + ja.
Završio sam za 10 sati, a za koliko su ostali - pojma nemam, jer je start bio individualan, a ne grupni: znači dođeš, između 7 i 8 sati ujutro, na mesto za start, dobiješ karton i odmah voziš.
Od jedan'es' 200km breveta do sada, samo sam jednom vozio preko 10 sati, i to na prvom, ali tada je bilo 230 km, a juče okruglo 200 (opet sam jednom pogrešno skrenuo, pa zato imam malo više) za skoro 10 sati (18 minuta otišlo na 3 kontrole i još 3-4 kraća stajanja), što znači da sam bio prilično kilav...
Fotografija nema, jer mi je telefon služio za navigaciju (i slušanje internet Naxi radija na usponima
) i bio je pričvršćen na upravljaču.
★
Nekad bilo, sad se spominjalo.
Zašto je tako? Generalno je svuda u ekspanziji.