Svi podaci koji su potrebni za analiziranje nalaze se u GPX fajlu koji je izvučen iz neke od aplikacija za snimanje, Garmina i sličnih uredjaja sa kojima je snimljena cela vožnja.
Na to sam upravo i mislio, ne na GPX fajl koji je ruta, tj koji se napravi prilikom kreiranja rute, nego na ovaj snimljen tokom trke gde beleži svakog pojedinačnog učesnika, gde smo mi pratili Miću u realnom vremenu. Sigurno to postoji i kao neki export slično kao kad exportuješ vožnju iz Strave. Čak i na njihovom sajtu stoji da možeš da imaš "Postrace analytics", sad ne znam šta to tačno podrazumeva ali mi deluje da bi trebalo da ima podatke bar slične ostalim aplikacijama.
Kažem karton mi ima smisla, i zbog ovoga što ti kažeš da tehnika može da otkaže. Ali prosto mi nema smisla da mu se Mića kune da je bio na toj i toj pumpi kad ovaj organizator svakako ima ceo trek Tehnički da mu se potrošila baterija telefona, što smo videli da je ovde sasvim moguća bila situacija, ne bi mogao ni da se slika pored pumpe, morao bi da juri neki paprini trag, pečat, fiskalni račun i sl, a to sigurno nije lako ako si u sred noći negde u nedođiji.