Како нема?Jel ima vama neka radnja da valja,preprodavci polovnjaci isto losi,pa sta vozite ,gde kupujete i servisirate,kad se sabere 5% ako dodje da pohvali nekog samo pljuvanje,sta je sa ozbiljnim sajtovima koji nemaju nista na stanju,pise rok isporuke kad njima stize,pa onda tek salju,tako da i oni zavise od dobaljaca i opet ne idemo lancano da se istresamo nego samo najebe poslednji koga nezadovoljni pojedinac pomene,pa ako je neki serviser u guzvi kaze dodji sutra ili za par dana, opusteno ga treba ispljuvati pored svih redova i rasula ovih dana
На Берзи сам сарађивао са више њих и људи су били крајње коректни и пословни, како са информацијама око делова, тако и са испорукама које су договорене и испоштоване у потпуности, што преко курира што лично.
Од радњи сам имао сјајну сарадњу са Мирославом из PowerBike-а у Лесковцу.
Ем човек све лепо објасни, ем направи добар попуст, ем све пошаље како је и рекао, а потруди се и након свега тога и провери да ли је све у реду и да ли сам задовољан... Напомињем да се ограђујем по питању сервиса, никада нисам био код њега да бих стекао неко искуство у том смислу, али продаја перфектна.
Шта рећи осим да је таквих људи мало и да ми никада није жао што код таквих оставим свој новац.