Muzički biciklist
Postavljeno 12 October 2021 - 07:48 AM
Bravo.. gomila zelenih. Nego, sad možeš već i 1001-vi.. da nastaviš pozitivno.
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 12 October 2021 - 12:01 PM
retko ih i lupam drugima, praštajte...
Postavljeno 12 October 2021 - 01:44 PM
Ja na te zelene i ne obračam pažnju,
retko ih i lupam drugima, praštajte...
Da nije Milan pomenuo ni ja ne bih video. A stoji nam pred očima
Postavljeno 12 October 2021 - 02:15 PM
Mada Chamade, na tvoj broj postova jednako dobro si i ti ocenjen od kolega.
Ima to svoju vrednost i kvalitet koliko god bilo nevažno.
Svaka vam čast i hvala što ste tu.
Postavljeno 12 October 2021 - 03:11 PM
Zapade mi nešto za oko da takav odnos (ja mislim) nema niko na farumu, čak ni blizu.
Mada Chamade, na tvoj broj postova jednako dobro si i ti ocenjen od kolega.
Ima to svoju vrednost i kvalitet koliko god bilo nevažno.
Svaka vam čast i hvala što ste tu.
Pazi kad nisam ni video. Jesam primećivao zeleno polje ali nikad nisam razmišljao o tome šta znače te cifre u njemu
Postavljeno 12 October 2021 - 10:26 PM
Postavljeno 13 October 2021 - 11:32 AM
Jok bre, bas zbog tog anonimnog crveno je i ukinuto, bila javna rasprava na forumu u vezi toga pa Ciklo odlucio za ovo humano resenje sa samo zelenom Ja predlagao da se sve vidi ko kako glasa plus da mora da se obrazlozi zasto nekome dajes plus ili minus . Kada bi se brojale crvene meni bi odavno bio zabranjen pristup forumu . Samo mirek bi mi nalupao jedno hiljadu komada
Postavljeno 13 October 2021 - 11:41 AM
Samo znam da nam ne treba ostavljati mnogo prostora, biciklisti su to ali je vreme za unapredjivanje pravila
Postavljeno 13 October 2021 - 11:56 AM
Ehh... Ma ima ideja
Samo MI1966 treba na neki način nagraditi za ovaj odnos. Ovo sada bez šale mislim. Ako ništa za doprinos unapredjenju biciklističkog sporta ali pošto je forum u pitanju onda i komunikacije.
Postavljeno 13 October 2021 - 01:24 PM
Jok bre, bas zbog tog anonimnog crveno je i ukinuto, bila javna rasprava na forumu u vezi toga pa Ciklo odlucio za ovo humano resenje sa samo zelenom Ja predlagao da se sve vidi ko kako glasa plus da mora da se obrazlozi zasto nekome dajes plus ili minus . Kada bi se brojale crvene meni bi odavno bio zabranjen pristup forumu . Samo mirek bi mi nalupao jedno hiljadu komada
Ti troglava azdajo kao da ne mozes bez mene. Ne bi ti ja bio problem. Ta zelena polja bas nista ne znace a ni crvena ne bi znacili,nismo u skoli,ili mozda komunizmu,pa javna rasprava o drugu koji se ogresio i dobija ukor od ostalih drugova . Kao podrska nekom?. Obicno dosta pozeleni kada neko stavlja slike sa voznje ili svoj bicikl i tako u nedogled stalno jedno te isto ,kao svaba trajlala . Nego citao sam ja prepirke od pocetka,sada vidim da ih je admin izbrisao. Bar priznajes,problem je sto je dosta ljudi odustalo od foruma zbog tebe i tvojih klonova,samo to se ne primecuje ili nece da se primecuje. A ti bi kao da se vratis u komunizam bar ovde na CB ?
Postavljeno 13 October 2021 - 03:48 PM
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika