Zloupotreba + admin Ciklo.
Postavljeno 10 May 2020 - 06:45 PM
Tako da ako ovde trazite savet bezizte bolje. Moj nalog ce biti off, u to sumnje nema, no arsini su brutalni
Ako imate na kontU 2000 zelembaca =likes, nece nista da Vam fali. Ako ste novajlija? Zelim celicne zivce.
Admin ovog foruma nije nije reagovao na unistavanje moje teme kad sam trazio bajs, ali je ekspresno reagovao na temu da zelim, a i zelim da napustim AP Vojvodinu. To je brutalna ironija, ako ova tema opstane da dobije 1000 losih komentara.
Demokratija na ovom forumu ? Nema je. Nece je ni biti. Sad ova tema i ja dobijamo ban - by Ciklo.
Mesa Selimović, The Fortress
Postavljeno 10 May 2020 - 07:25 PM
Avangard-Dobar si decko,vidim da si razocaran u sve,sta mislis da drugi nisu?,ali pratio sam tvoju temu gde zelis da kupis bicikl ,dobijao si gomilu saveta,normalno bilo je i bockanja,ebes ga takav je zivot,nije nista crno-belo. Tema da zelis da napustis Vojvodinu malo podseca na politiku,i stvarno moze krenuti u pogresnom pravcu,nije da branim admina,ali u pravu je,svi smo mi malo izludeli zbog svega sto nam se desava,,ali ne treba preterivati,ebes ga i i ovo neko posmatra,sta misli ko ce dobiti packe/? pa admin. Mislim da gresis ima demokratije na ovom forumu,sve sto smo preterali je tu u prepirkama,samo je zakljucana,Povuci rucnu,i sve ce biti u redu.
Postavljeno 10 May 2020 - 07:27 PM
Postavljeno 10 May 2020 - 07:33 PM
Avangard-Dobar si decko,vidim da si razocaran u sve,sta mislis da drugi nisu?,ali pratio sam tvoju temu gde zelis da kupis bicikl ,dobijao si gomilu saveta,normalno bilo je i bockanja,ebes ga takav je zivot,nije nista crno-belo. Tema da zelis da napustis Vojvodinu malo podseca na politiku,i stvarno moze krenuti u pogresnom pravcu,nije da branim admina,ali u pravu je,svi smo mi malo izludeli zbog svega sto nam se desava,,ali ne treba preterivati,ebes ga i i ovo neko posmatra,sta misli ko ce dobiti packe/? pa admin. Mislim da gresis ima demokratije na ovom forumu,sve sto smo preterali je tu u prepirkama,samo je zakljucana,Povuci rucnu,i sve ce biti u redu.
Postovani mirek, Vase/tvoje savete sam odlicno citao. Mislim da si mnogo dobar covek. Nisam ni znao da pises post ispred mene, a pomenuo sam te.
Sto se tice teme, u pravu si, sem ne znam sta sam kome skrivio a da admin ne reaguje, mesajuce me sa nekim covekom/devojkom/ko god to bio.
No sto se tice napustanja AP Vojvdine, namerno sam stavio ovo AP. Zato sto postujem ustavni poredak ove zemlje. Nije bilo politicki. Bilo je ekonomski. No sad nije bitno. Cak i u oftopicu sam urnisan, pa neka ostane na tome.
Postavljeno 10 May 2020 - 07:45 PM
Tako da pisanija da smo imali prepisku je lazna. Tvrdim ovo pred zakonom. Fer je ne lagati. A ja ne lazem. Za sta posedujem dokaze.
Postavljeno 10 May 2020 - 07:52 PM
Postavljeno 10 May 2020 - 07:59 PM
Sada cete sve sto ste lagali morati da dokazete - a ne mozete. Ne mozete. Tako da idem ciljano, sto da ne.
Eto Nipheus, vidak itd i cela lista idu na sud.
Postavljeno 10 May 2020 - 08:02 PM
Postavljeno 10 May 2020 - 08:07 PM
Postavljeno 10 May 2020 - 08:15 PM
Postavljeno 10 May 2020 - 08:17 PM
Postavljeno 10 May 2020 - 08:39 PM
Ljudi ajde da napravimo na LAST MINUTE voznju do suda kad nas ovaj strucnjak pozove. Taman da se upoznamo i da dan prodje korisno.
## tuzba nije preduslov za ucestvovanje u voznji ##
Hajde da lupimo sto vise lajkova ? Sto da ne. Lajk ! Dajmo podrksu. Ali kad na sudu bude..... dzabe mu lajkovi. A morace da dokaze sve. Ne samo on.
Postavljeno 10 May 2020 - 08:40 PM
Ciklo je previše blag i tolerantan. Mnogi ovde nisu cvećke ali ovo je previše.
Na RFS-u nemaju milosti i ovakvi članovi koji otvoreno prete policijom, sudovima i tužbama ekspresno budu uklonjeni sa foruma.
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 10 May 2020 - 08:45 PM
Pa neka me banuju. Da citiram gde admin nije reagovao, da sam haker, da sam nesto sto nisam.
Ma samo ban. Bice to jos jedan autogol
Postavljeno 10 May 2020 - 08:53 PM
A sutra posle 00:00 krece i privatna tuzba. Nisam ja blesav. Idemo.
Postavljeno 10 May 2020 - 08:54 PM
Svako je slobodan da se priključi, a isto tako i da napusti forum. Način na koji radiš i jedno i drugo govori više o tebi nego o forumu.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika