Podloske za pedale
Postavljeno 19 March 2020 - 10:45 AM
Postavljeno 19 March 2020 - 11:11 AM
Ne razumem uopšte čemu služe podloške, niti znam da dolaze uz pedale. Možeš li preciznije o nameni i dimenzijama podloške? ČIm ih ti tražiš u Mašinotehni i Uradi sam to nije namenjeno za biciklističke pedale..
Šta je tačno problem kod pedala? Svaka dimenzija podloške se može pronaći ili napraviti, ima i dosta gvođrara svuda, imaš jednu dobro snabdevenu u Vitezova Karađorđeve Zvezde na raskrsnici.
Kako te nikad ne srećem? Ja sam u Višnici i vozim stalno kroz ili uz Višnjičku Banju. : )
Postavljeno 19 March 2020 - 11:23 AM
Slika Atlas pedala je sa oglasa, nadam se da mi kolega nece zameriti, cisto ilustrativno sam je postavio.
Postavljeno 19 March 2020 - 12:41 PM
Guglao sam "race face atlas washers", e prvi put čujem za ovo, pa zašto nisu napravili pedale sa dodatkom malo materijala znači iz komada, a ne ova glupost to uvek može da se izgubi...
U svakom slučaju u govžđarama ćeš sigurno moći da nađeš neke odgovarajuće podloške.
Jel voziš uspon Draginje Adamović? Evo ja upravo krećem tamo malo da treniram i Slanački uspon takođe, oba su fina za trening, ovaj drugi malo lakši ali opterećen saobraćajem a prvi iz mog iskustva najteži u gradu koji znam.
Postavljeno 19 March 2020 - 01:14 PM
Postavljeno 19 March 2020 - 04:05 PM
Guglao sam "race face atlas washers", e prvi put čujem za ovo, pa zašto nisu napravili pedale sa dodatkom malo materijala znači iz komada, a ne ova glupost to uvek može da se izgubi...
U svakom slučaju u govžđarama ćeš sigurno moći da nađeš neke odgovarajuće podloške.
e jednom i da se sa tobom slozim!
Čelične podloške za pedale sam ranije sretao samo na skupim kurblama
kada treba da se zastiti kurbla da se osovina prilikom pritezanja (ili pretezanja) pedale ne ureze u polugu
a msm da su sad redovna pojava na svim karbonskim kurblama.
Generalno, mesto na polugi gde se uvrce pedala je nekako *najisturenije u stranu* mesto na polugi
i ne vidim zasto bi neko konstruisao pedalu koja ima toliko mali zazor izmedju poluga i platforme da dolazi do češanja!?!?!
Postavljeno 22 March 2020 - 12:25 PM
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika