Corona anyone...?
Postavljeno 22 October 2020 - 03:16 PM
Nikad ovako tuzno nije bilo, doduse slabije ima okupljanja, izlazaka, al opet, ima stare slave al neki je strah usao u ljude, da ne kazem u zene
Dzaba sam citavu godinu visio u teretami i na biciklu, investirao u sebe a sad nemogu da branim investiciju, tuga
Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
Postavljeno 22 October 2020 - 05:33 PM
Дакле, и ова ти је добраMene nista, al ne mogu sam
Nikad ovako tuzno nije bilo, doduse slabije ima okupljanja, izlazaka, al opet, ima stare slave al neki je strah usao u ljude, da ne kazem u zene
Dzaba sam citavu godinu visio u teretami i na biciklu, investirao u sebe a sad nemogu da branim investiciju, tuga
Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
Postavljeno 22 October 2020 - 07:40 PM
... da bih se najradije posrao u maskama nezaštićena usta svim pobornicima raznih teorija zavere, od antivakcinaša i ravnozemljaša, pa sve do ovih najnovijih koji ne priznaju ni samo postojanje Corona virusa i onih smrdljivaca koji se sebično opiru upotrebi jedinog oružja koje trenutno imamo u borbi protiv Covida-19: maske, distanca, pojačana lična higijena...
Zbog njih i njima sličnih po celom svetu, Pandemija će potrajati duže, stradaće mnogo više ljudi, a oni kojima ne bude ništa provešće par govnjivih godina, sa smanjenim mogućnostima za rad, putovanja, izlaske, letovanje, zimovanje, uživanje...
Postavljeno 22 October 2020 - 08:04 PM
Ц, ц, ц...
’Еси се ти то мало изнервир’о...?
Комплименти на софистицираној ерудицији и изражавању, очигледно су директној вези
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
Postavljeno 22 October 2020 - 08:32 PM
Могу ли да претпоставим да си погледао снимак и да у томе што си видео не налазиш ништа што има везе са фашизмом? И да уместо да кажеш зашто мислиш да то није, ти добијеш напад смеха.
Ne pada mi na pamet da gubim vreme na sve i svasta. Nego vidim da su mnogi pogodjeni "fasizmom", ne mogu da idu u kafic u ponoc, ne mogu da slave rodjendan sa 200 ljudi. Zajebano je to .
Postavljeno 22 October 2020 - 08:41 PM
@alx Da li koristis duvanske proizvode?
А ти штапиће за уши?
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
Postavljeno 22 October 2020 - 10:29 PM
Ц, ц, ц...
’Еси се ти то мало изнервир’о...?
Takoe...
Postavljeno 23 October 2020 - 03:09 AM
Pazi ovo. Nit ga vidis,nit znas da li je ziv ili ne,nema mozga,jednostavan,ali pravi pizdariju po svetu,zaposedne najdominantniju vrstu koja uzgred i za sebe kaze da je postala najveca stetocina od kako na zemlji se stvorio zivot,i razmnozava se na takav nacin da vara imuni sistem,sposoban da se menja. Pa evo i na forumu se zbog njega drze za vratove. Nekada smo se plasili vatre, pa groma, potopa, ognja sa neba, pa onih cetiri jahaca apokalipse , nuklearnog rata,sada virusi, Darvinistika na delu,u bilo kom obliku.
Postavljeno 23 October 2020 - 07:03 AM
Ne pada mi na pamet da gubim vreme na sve i svasta. Nego vidim da su mnogi pogodjeni "fasizmom", ne mogu da idu u kafic u ponoc, ne mogu da slave rodjendan sa 200 ljudi. Zajebano je to .
Ниси погледао видео јер не желиш да губиш време, али си ставио коментар као да знаш о чему се ради. Потпуно бесмислено. Нити је реч о кафићима, нити о рођенданима. А време си ионако изгубио улазећи у тему и коментаришући. Чудно.
Postavljeno 23 October 2020 - 01:40 PM
Ниси погледао видео јер не желиш да губиш време, али си ставио коментар као да знаш о чему се ради. Потпуно бесмислено. Нити је реч о кафићима, нити о рођенданима. А време си ионако изгубио улазећи у тему и коментаришући. Чудно.
Dodjem da vidim iz ciste radoznalosti sta radite vi sto sve znate o svemu. Pa odmah izgubim volju da dodjem 4-5 dana. I neizmerno sam vam zahvalan zbog toga.
Postavljeno 24 October 2020 - 01:43 PM
Mislim da nisi ni svestan kako si lupio, amendment 2 i 3 su iz 1791. da bi se novopridošli kolonista odbranio ako mu upadne Apač u dvorište po konja ili ženu....Strah od nepoznatog i neuki narod je najbolji čuvar vlasti. Još dodate zaštitu dece i tako ode lična sloboda i niko se opire. Zašto bi, zar to nije za svačije dobro. Ima razloga zašto postoji 1. 2. i 3. amandman u američkom zakonu, radi lične slobode.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Fašizam i disciplina nisu isto, za drugo imaš svest ko je ko i ko si ti, mala mrvica u okeanu peska a prvo je kad te neko stalno na silu podseća na to jer mu to više odgovara nego da imaš svesti o bilo čemu što bi vladara ugrozilo.... Kinezi brate, lockdown full mesec dana, uredno i svi i rešili se pandemije na nivou od cirka milijardu i po.. a lelemudi zapadni bi i jare i pare, uvek
Postavljeno 24 October 2020 - 03:07 PM
Drži se Kineza i njihove slobode, u Kini ne bih živeo ni da me suvim zlatom plaćaju. Taj lelemudizam je sloboda izbora i nje se ne bih odrekao nikada. Ako ti treba neko drugi da kaže kako treba da živiš... odrekao si se svega, ideje, slobode, izbora.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
And now something completely different
Postavljeno 24 October 2020 - 05:08 PM
Dodjem da vidim iz ciste radoznalosti sta radite vi sto sve znate o svemu. Pa odmah izgubim volju da dodjem 4-5 dana. I neizmerno sam vam zahvalan zbog toga.
Нико нема ништа против да долазиш по свом нахођењу и да коментариш, објављујеш или шта било. Међутим, за неког ко је неке друге означио свезналицама, прилично је неозбиљно да коментарише нешто што није ни погледао. И више него неозбиљно. А шта је Заре, ,,чиста радозналост” у твом случају? Ако ниси и сам свезналица, чему сада већ свакодневно читање и одговарање кад већ ионако немаш времена? Пусти онда ,,свезналице” да бораве и да се злопате на овој теми која теби није интересантна, али ето, мами те радозналост. И није баш лепо о колегама говорити са ниподаштавањем и подсмехом без разлога.
5 članova čita ovu temu
0 članova, 5 gosta, 0 anonimnih korisnika