Sva ova prica oko korone, pored tih vakcina koje su sve izvjesnije, djeluje kao i udar na gradjansku slobodu
И не само на грађанску, већ људску уопште.
Postavljeno 21 August 2020 - 11:58 AM
Osim što si glup, još si i nedorečen . Gde si vozio, šta si popravljao i da li si nosio masku?Vozio ja juce oko tri sata u sredu oko dva sata i petnaest minuta, u ponedeljak oko dva sata
Postavljeno 21 August 2020 - 12:34 PM
Postavljeno 22 August 2020 - 12:49 AM
Odvezao sam i onih sat vremena sad mogu da nastavim...
MTB021 napisa "Maske u Japanu ne nose zbog infekcija i gripe, malo se informisati pre zaključivanja... već ih Azijati svi uglavnom nose po megapolisima sa 20 i više miliona ljudi, jer je zagađenje vazduha prevelik problem... smog i smrad čak i u Tokiju.
Kako znam, živeo sam tamo."
ovo je video iz 2013. godine
Postavljeno 22 August 2020 - 03:30 AM
A ko je ovo napisao "A da pocnemo ovde redovno voziti bajs, mislim onako , da sacuvamo psihicko zdravlje, Coronisti !!!!! Sta kazete,imal'tu logike."? Ima izgleda vas nekoliko koji ste umislili da ja ne vozim redovno bicikl cak redovnije od nekih.
Postavljeno 22 August 2020 - 04:11 AM
Nije istina,ja i ne razmisljam da li vozis bicikl ili ne,za mene si ti biciklista,samo mi nije jasno sto to odjednom toliko potenciras (koliko vozis bicikl),na temi corone,u svakom slucaju ako si posten,priznaces da ima dosta filozofiranja sto se tice virusa,isto kao u tabloidima.A mnogo oprecnih informacija truje mozak,razumes sta sam hteo da kazem?
Postavljeno 22 August 2020 - 02:51 PM
Postavljeno 22 August 2020 - 08:29 PM
Odvezao sam i onih sat vremena sad mogu da nastavim...
MTB021 napisa "Maske u Japanu ne nose zbog infekcija i gripe, malo se informisati pre zaključivanja... već ih Azijati svi uglavnom nose po megapolisima sa 20 i više miliona ljudi, jer je zagađenje vazduha prevelik problem... smog i smrad čak i u Tokiju.
Kako znam, živeo sam tamo."
ovo je video iz 2013. godine
@Dusan011, sve što si napisao do sada potpuno mi je logično i tačno. Rispekt za sve. Izgleda da smo slične kulture, obrazovanja i informisanosti.
Slično se sličnom raduje
Postavljeno 23 August 2020 - 08:34 AM
Da mi je ovako svako jutro nesto da procitam, stedi vrijeme@Dusan011, sve što si napisao do sada potpuno mi je logično i tačno. Rispekt za sve. Izgleda da smo slične kulture, obrazovanja i informisanosti.
Slično se sličnom raduje
Postavljeno 23 August 2020 - 10:03 AM
bravo Veljo, živce isto štedi
kad smo kod Azije i Japana, ima maski raznih... pade mi na pamet, niko ne određuje kakve maske mora ili ne mora da nosiš...
evo recimo ove japanske, prava stvar za na bajku po gradu prođirati....
Kinezi uvek odu i korak dalje
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika