Je l' to zvanično, državno ogranizovano okupljanje?
Не знам. Ако јесте, онда држава прави изузетак или је ставила вирус на паузу. Ако није, хиљаде су неодговорне и не верују у опасност
Postavljeno 15 June 2020 - 07:29 PM
Jel' smo svi mi biciklisti na broju, niko ne fali ? Dobro je...
Razmisljao da li da ovo postavim na pocetku ovog sranja vezano za koronu ili na kraju. Odlucio sam se za ovo drugo, jer sam racunao da ce, dok traje ovaj haos, ljudi malo ozbiljnije shvatiti i bolje se informisati o sistemu zvanom imunitet, odnosno kakva je njegova uloga i koliko je vazan za svakog pojedinca.
https://www.rtv.rs/s...aka_900436.html
Koga interesuje da dublje istrazi navode iz clanka, gugl mu je na raspolaganju.
Pozdrav za sve sa kojima sam se slagao na ovoj temi, a pozdrav i za neistomisljenike.
Ovim zavrsavam svoje pisanije na ovu temu. Vozite bicikl i ostanite zdravi !
Postavljeno 16 June 2020 - 11:51 AM
Mi o vuku... U Kini se ukazuje drugi talas: https://www.theguard...utbreak-spreads
Postavljeno 16 June 2020 - 01:20 PM
Postavljeno 16 June 2020 - 02:11 PM
Једноставно се ради на константном одржавању притиска и размишљању о мерама које су ,,неминовне”, које предстоје, које су ,,њу нормал”. А онда исти ти који су нас плашили короном, зову у масовне протесте уз помоћ лојих се социјални инжењеринг наставља. Други круг је спреман као запета пушка, а наводно заражене јавне познате личности су врло могуће, део сценарија.Kod mene u selu hrpa zarazenih odjednom, mozda jedan od 20 da ima simptome ali nista strasno, suv kasalj i to je to, medjutim pritisak je da ispadne strasno, testira se siroko i vecina pozitivina, bolnicko lezanje, svi s kojim si bio u kontaktu karantin, doktoru ne mozes ici osim za koronu...
Mozda sam ja samo glup i ispadne da je ta korona stvarna i razlocita od ostalih gripa al ovo mene sjetilo za nesto. Kad je jedan kriminalac poslije rata kupio narodnu firmu za marku i pocela firma da radi, plate minimalac, od jutra do sutra... Pricao on jednom lokalnom al nista boljem od sebe, kaze nigdje nisam vidio ovakvih budala kao u tvom selu, sto ih ja vise jebem oni sve bolje i jeftinije rade. Kaze ja im zabranio pusenje u firmi i kad dolazim kod vas u selo istresem pepeljaru iz auta i to prospem po krugu, onda ih zovnem i kazem, svima 20% od plate zato sto pusite u firmi. Niko da se pobuni, svi cute i rade, da mi je jos takvih budala gdje bi mi kraj bio...
Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
Postavljeno 17 June 2020 - 10:56 AM
Postavljeno 17 June 2020 - 12:07 PM
Premijer liga organizuje i te proteste u Engleskoj?
Postavljeno 17 June 2020 - 12:18 PM
Ako proteste ne organizuje Premijer liga, kakve veze imaju interna pravila Premijer lige s protestima i zašto bi ono što je Premijer liga uvela za svoje utakmice trebalo da važi za proteste koji s njom nemaju veze?
S jedne strane imaš proteste koje organizuju amateri i neprofitne organizacije i na kojima se učesnici okupljaju dobrovoljno, besplatno i bez ikakvih obaveza, a s druge strane imaš profesionalnu organizaciju koja s ciljem ostvarivanja profita organizuje sportske utakmice između profesionalnih klubova prema kojima ima ugovorne i zakonske baveze i koja naplaćuje ulaznice za publiku prema kojima takođe ima ugovorne i zakonske obaveze.
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika