Ostace zabelezno da je Srbija u vezi kovida primenila najdrasticnije mere na svetu, istovremeno i najprimitivnije.
Corona anyone...?
Posted 04 May 2020 - 12:10 PM
Ono sto me zabrinjava nije samo rezim koji je u stanju da bolesno urniše sopstven narod. Zabrinjava me i narod koji je prilično olako prihvatio kapitulaciju svojih sloboda.
U prevodu - "niko te ništa ne pita, radi šta ti se kaže ili te čeka robija, pendrek, ljudi u crnom".
Mesa Selimović, The Fortress
Posted 04 May 2020 - 12:49 PM
Bukvalno od samog početka vesti o pandemiji se svuda ističe da su najugroženiji stariji i imunokompromitovani. Na ovoj temi se o tome priča od prve-druge strane. Okrećem, obrćem, nikako da raščivijam šta je tu sada odjednom "raskrinkano" ili "ne štima".
O starosnom i zdravstvenom profilu: link 1, link 2, link 3.
Posted 04 May 2020 - 02:29 PM
Ja citam vest svedskog epidemiologa sa su Svedjani stekli imunitet, da se kod njih nije politika mesala. Da se Svedjani ne moraju bojati drugog talasa (Nemci cak ocekuju 4-5). Rekle su Svedje i da su svi mislili da su ludi (sem Danaca i Norvezana - ali kod njih se uplela politika), a da ce Svedska nakon svih talasa najbolje proci.
Svedjani to lepo sumiraju na kraju. Epidemiolozi u Svedskoj su rekli i da ljudi nigde u svetu nisu budale. Ljudi ce slusati, ako im se kaze sta je dobro. Mozda nece 100%, ali dovoljno je 90%.
I Svedjani tvrde da njima vakcine uopste nisu ni potrebne, a da smo "mi" najebali posto imunitet nije stecen. Tako da cemo mi opet imati ovo jovo-nanovo.
Isto bih pohvalio i primer Novog Zelanda. Ovo sto je Predsesnik Srbije uradio je krsenje svih ljudskih prava, zakona, ustava. Samo sto mi nismo pravna drzava. Mi smo eksperimentalna diktatura na nivou Kine ili Severne Koreje. A i nas Kralj se najbolje slaze sa Erdoganom, Pingom, Putinom, Orbanom - upravo tim zemljama gde se krse najvise ljudska prava.
Svedjani su odradili dobar posao, ne radeci nista.
Nije tačno da nisu uradili ništa!
Švedska ima ZABRANU obaveznog vakcinisanja, dobrovoljno je prisutno i to u nekim umerenim brojkama nikako kao u americi 80 doza do kraja puberteta i sl. https://www.folkhals...ion-programmes/
Zašto ovo pominjem, ima intervju od skoro baziran na studijama, znači ne na NLO, folija oko glave i teorije zavere... Koga zanima:
https://articles.mer...=lead_20200503_
Ovaj deo:
how did XMRV enter the human population?
We will discuss two possible routes: either via direct virus transmission from mouse to human … or via the use of mouse-related products by humans, including vaccines
Posted 04 May 2020 - 02:56 PM
Успут, просечан број недељно преминулих у Шведској за прва четири месеца 2015 године је близу 2100, што је далеко више него на слици оне табеле (рачунао сам према званичним подацима eurostat), а просек је виши од тог броја и за остале блиске године.
Posted 04 May 2020 - 04:54 PM
Izvori su objavljeni na sajtu koji sam linkovao, za Švedsku su od švedskog statističkog zavoda ovde: https://www.scb.se/c...a-inkl-eng.xlsx
Posted 04 May 2020 - 05:12 PM
Posted 04 May 2020 - 05:19 PM
Brojke tu nista ne znace. Ni procenti. Neki porede "banana drzave" sa supersilama, neki porede mesecne nivoe po statistici. Itd.
Kad se sve ovo zavrsi za nekoliko godina, mozemo u procente. Ovo je pocetak. Svi se slazu cak i nas Kon, koji je kupio 500 000 pokvarenih vakcina za "svinjski grip", da nas ceka nov talas.
Zemlje sa imunitetom nece imati nov talas. A mi cemo opet u tamnice.
I zapamtite uvek ce biti izgovor : "Srbi su star narod, vecina su penzioneri ili "pred grob"".
Procentualno najpametnije ce ispasti Novi Zeland i Svedska. Mozda jos poneka zemlja.
Ovakve mere moze jos da ponovi samo Kina. Zbog komunizma, takvog sistema. Ma da se virus iz Vuhana prosirio putem Kine sad bi zrtve u USA "bile smesne".
No USA je unapred rekla "imacemo 100 000 zrtava". "Kina laze mnogo toga".
I mislim da Kina mnogo toga laze. Videcemo sledece talase i ko ce da vakcinise celu planetu Zemlju sa nepostojecom vakcinom.
Ako ikome verujem to je upravo Svedska, ne jer su mi tesko pale ove mere, jer sam gnevan na Srbiju itd, vec zaista u to verujem.
Posted 04 May 2020 - 05:44 PM
Ljudi misle da je Belorusija = Rusija. Juce. Belorusija je nezavisna drzava, koja isto ima diskutabilnu vlast, ali njima ne komanduje Rusija.
Svaka cast Belorusiji. E to je suverena zemlja.
Posted 04 May 2020 - 06:07 PM
"Ljudi misle da je Belorusija = Rusija. Juce. Belorusija je nezavisna drzava, koja isto ima diskutabilnu vlast, ali njima ne komanduje Rusija.
Svaka cast Belorusiji. E to je suverena zemlja."
Evo moze i ovako
"Ljudi misle da je Srbija = Rusija. Juce. Srbija je nezavisna drzava, koja isto ima diskutabilnu vlast, ali njima ne komanduje Rusija, Amerika, EU, Kina...
Svaka cast Srbiji. E to je suverena zemlja."
Posted 04 May 2020 - 07:57 PM
Totalno pogresna usporedba. Iako deluje zabavna. Pa po nama je Belorusija u narucju Rusije ? Oruzje itd ? Pa Srbija je malo u narucju EU, malo Usa, malo Rusije, sad Kine, mozda se okrenemo i Indiji."Ljudi misle da je Belorusija = Rusija. Juce. Belorusija je nezavisna drzava, koja isto ima diskutabilnu vlast, ali njima ne komanduje Rusija.
Svaka cast Belorusiji. E to je suverena zemlja."
Evo moze i ovako
"Ljudi misle da je Srbija = Rusija. Juce. Srbija je nezavisna drzava, koja isto ima diskutabilnu vlast, ali njima ne komanduje Rusija, Amerika, EU, Kina...
Svaka cast Srbiji. E to je suverena zemlja."
Ja nisam ni rekao da je Belorusija "nezavisna" zemlja da moze sve sama, a mozda i moze. Stavise bolje se razumem (ex vojnik) u oruzje od bicikala. Belorusija i Rusija imaju integrisan PVO i vazduhoplovstvo. (Kao USA i Kanada).
Pa nakon toga Rusija odradi jedno, Belorusija sasvim drugo. Stavise Belorusija otvoreno rekla, tj Lukasenko da Rusija zeli da ih utrpa u novi "Sovjetski Savez" i da to nece.
Ta Belorusija ima jedinstvenu politiku. Koju nema nijedna zemlja u istocnoj Evropi. Osim mozda Svedske na severu. Ne pita niti sije ikoga za 1 palac.
Svoji su. Zato nemaju posledice cak ni po sport. Nista nije stalo. Ne podrzavam dikatorske zemlje. Ali ovo je zemlja, koja iako ima vecitog vladara, kojeg cemo i mi mozda imati, Rusija, i slicne, ipak imala svoje JA.
Na tome im svaka cast. Cak ih Svedska pohvalila.
Posted 04 May 2020 - 08:21 PM
Ja vise verujem ljudima koji grade kolektivni imunitet nacije, da se ovo ne bi ponovilo, nego populisticke mere kao sto mi radimo.
Pa eto mogu da prilozim skalu Evrope, gde Srbija sa najgorim merama u Evropi je 4x gora od svih suseda. Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Grcke itd.
A i te zemlje sto imaju manje umrlih nisu odradile nista, ako je verzija nasih i tudjih epidomologa da ce OVO PONOVO doci. To kazu doktori svih zemalja.
I sta kad opet dodju jesen, zima ? Opet sve ovo ? Zbog cega ?
A da se nasalim na teoriju zavere (sprdnja). Znam mnogo ljudi koji kazu da je Korona produkt svetske zavere Kine da unisti Ameriku, preko 5G mreza, koje ubijaju sve golubove (10m2 po Fotosopu), Haarpa, da bi se naselili migranti u Srbiji i kako bi Islam porobio Evropu.
I sad bice interesantna ta vakcina, ako i bude efikasne, kao one iz 2009 od istog Dr. Kona, doduse falicnih.
Nekako su se ljudi kroz celu Istoriju borili od raznih pošasti imunitetom. Mozda gresim. Ko zna.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users