Corona anyone...?
Postavljeno 22 April 2020 - 07:14 AM
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
And now something completely different
Postavljeno 22 April 2020 - 08:40 AM
Produzilo je zato jer se nekad pravilo da pomogne, sad je bitnije uzeti pare nego pomociNisam protivnik vakcinacije (ona je i produžila prosečan životni vek čoveka). Samo treba u sve sumnjati i sve dovoditi u pitanje i što više se informisati.
Ne sikiram se ja za Djovaka, on se nece vakcinisati ni ako bude morao, pisace mu da jest, jbg ima covjek paru i moce to izbjeci
Pretpostavljam da ce biti zemalja koje ce napusiti WHO pa ko uspije da se prebaci uspije, ko ne uspije njemu Hg i Al
Postavljeno 22 April 2020 - 09:19 AM
Pišem na temu korone, to je tema. Nisam odgovarao direktno tebi, izvini zbog zabune.
Dalje na temu: https://www.nytimes....-pneumonia.html
Postavljeno 22 April 2020 - 10:07 AM
Pretpostavljam da ce biti zemalja koje ce napusiti WHO
Kojih zemalja?
80% finansiranja WHO dobija od privatnih donacija, najveći "donatori" su: GlaxoSmithKline, Bayer AG, Sanofi, Merck i Gilead Sciences. Upravo ovi poslednji su prvi u trci za Covid-19 preventivni lek remdesivir. Treći najveći "donator" WHO je GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization), sve podaci iz 2017 jer nema svežijih.A GAVI je partner pored WHO i sa UNICEFom, Bill & Melinda Gates fondacijom i Svetskom Bankom. Naravno i ova poslednja dva su takođe masivni donatori WHO jer se preko njih (BMG fondacija i S.Banka) direktno vrši prodaja preko posrednika i mreža pouzdanih likova (ko je rek'o Kon, a Dinkić??) i tu leže milijarde PRISILNO IZNUĐENE. Znaš kako FIFA radi e ovo ti je isto samo još moraš da zavrneš rukav a fudbal i ne moraš ga gledaš.
Nije ni čudo gde je planeta kad se većina inforimše po raznim blicovima, bildovima, informerima, dailymailovima itd. a da ne pričamo o primijerkama koje ne umeju da razlikuju "uzorkovati" od "uzrokovati".... trash smeće kompletno.
https://mislilac.com...ric-o-gluposti/
Postavljeno 22 April 2020 - 10:23 AM
Postavljeno 22 April 2020 - 11:29 AM
Engleski informer ili ne, proveriti ono što su rekli u tome je stvar. Ne verujem nikome, njih sam pustio ali daleko da su oni jedini koji pričaju o tome. Pola vas ne radi i možete sami da istražujete internet. U suštini ovo pišem posle pisanja Đokovića u novinama.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ma da - lupeta dosta ljudi svašta, sad s Internetom se to lako i objavi. Davno sam zaključio da je besmisleno koristiti argumente i bilo šta objašnjavati, kad se ljudi plaše ili/i vole da veruju u nešto. Bitno je da su svi sretni.
Postavljeno 22 April 2020 - 11:49 AM
U Slovačkoj je tek počela žurka - videćemo za par nedelja kako će izgledati situacija.
Evo vec poceli da padaju kao snoplje. Da je Vucic tebe slusao uveo bi totalni policijski cas,i vec bi smo zaboravili na koronu,tako i oni a i Svedjani trebalo je da se ugledaju na mere kao u Srbiji sto su sprovedene. Gradjanske slobode! Pih. Izlizana fraza, koja nista ne znaci.Sta ce narodu sloboda,njemu treba-cvrsta ruka.
Postavljeno 22 April 2020 - 12:12 PM
Evo vec poceli da padaju kao snoplje. Da je Vucic tebe slusao uveo bi totalni policijski cas,i vec bi smo zaboravili na koronu,tako i oni a i Svedjani trebalo je da se ugledaju na mere kao u Srbiji sto su sprovedene. Gradjanske slobode! Pih. Izlizana fraza, koja nista ne znaci.Sta ce narodu sloboda,njemu treba-cvrsta ruka.
Naravno - ovaj narod već decenijama u nazad, na izborima, a i inače, dokazuje da nije sposoban starati se o sebi.
Postavljeno 22 April 2020 - 06:49 PM
Naravno - ovaj narod već decenijama u nazad, na izborima, a i inače, dokazuje da nije sposoban starati se o sebi.
Vec sam se poplasio da ces opet nesto lupiti da mi podignes pritisak Inace se 100% slazem sa ovom tvojom konstatacijom.SMRT KORONI-SLOBODA NARODU!
Postavljeno 22 April 2020 - 11:59 PM
Postavljeno 23 April 2020 - 01:47 PM
Postavljeno 23 April 2020 - 02:20 PM
Postavljeno 23 April 2020 - 04:15 PM
Gde ide ovaj svet kad su fondacije za unapređenje svetskog zdravlja počele da ulažu u Svetsku zdravstvenu organizaciju...
Mene samo zanima cifra koliko je ove zime i proleća preminulih od gripe i sličnih drugih respiratornih bolesti i virusa? Nula, jel tako?
Onaj Worldometer kaže nešto preko 150.000 za grip. Korona trenutno na nešto preko 185.000.
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika