Dobro, a da ja tebe pitam onako drugarski i neutralno, kako znaš bilo šta o uticaju EMF zračenja na ćelijskom nivou u kontekstu zdravlja kad niti jedna jedina naučna studija nije urađena na istu temu? Ili kako znaš da dečiji organizam može da podnese količinu od 80 i kusur vakcina do 16god, ako opet ni jedna naučna analiza nije učinjena već se uzorak uzima upravo tako, ne na test uzorku već naknadno se vadi statistika primenjena prvo u zemljama trećeg sveta, u razvoju, državama srednje do visoke korupcije itd itd.
Sestre, braćo, džaba sam strahovao: anti-vakseri su jači & ubeđeniji nego ikad!
Sa sve anti-5G ekipom. Ujedinjeni!
"Samo sveća Srbina spašava"
P.S. Ozbiljno razmatram razbijanje ekspres lonca - to je beba parne mašine!
Ja kažem da ne znam šta je tačno ali ni ne tvrdim da je istina samo jedna i apsolutna pogotovo tamo gde nije naukom pokrivena a pogotovu ne tamo gde nema nikakvog interesa ili smisla da se nađe, u mainstream medijima...
Na žalost, ono što su nekad bili centri istraživanja i nauke, eminentni univerziteti, danas služe mahom za naručene izveštaje krupnog kapitala koji idu dalje parlamentima na bezbrižno odobravanje... multinacionalne kompanije su danas jači međunarodni igrači negoli nekada ceo savet bezbednosti UNa... koji je inače u debelom bankrotu