Corona anyone...?
Postavljeno 24 March 2020 - 05:52 PM
Evo sta sam ja zapazio. Posto me ni jedna sezonska prehlada ne mimoidje,dzabe se cuvam kada dobijem preko unuka koji su cesto u kontaktu sa mnom. Znaci unazad 3-5 godina,ni jedna prehlada nije bila ista,ili je totalno zapusen nos,ili curi,ili boli grlo ili ne ili imam temp. ili ne,cak i ne znam sta to znaci da od gripa bole zglobovi,nekada kasljem nekada ne ,ove godine zadnja prehlada kada jer bila,sviralo mi je u plucima i nisam mogao sljam da iskasljem ali nos nije bio zapusen mnogo, i dugo je trajala-skoro mesec dana ,. Ja ne razlikujem sta je grip a sta prehlada,ali izgleda da su cesto razni tipovi virusa u pitanju.Tako da ima osnove kod ova dva klipa gore.
Postavljeno 24 March 2020 - 06:05 PM
Evo malo umetničkog pristupa.
Zimsko-prolećne zanimacije
Koroneško!
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
Postavljeno 24 March 2020 - 06:06 PM
PS
Platforma ovog foruma je tako težak qratz da se svaki put iznenadim. Svaka čast!
Postavljeno 25 March 2020 - 05:46 PM
Prizvao si prvu medju njima. Prva tema, korona naravno...
Дефинишите антиваксере: да ли су то само они који се противе свим вакцинама, они који се противе прекомерном вакцинисању, они који се противе обавезном вакцинисању, они који само желе да знају шта у њима има, ко је произвео и ко гарантује безбедност, или су то само они сврстани у удружења.
Postavljeno 25 March 2020 - 06:27 PM
Kazu flatland-eri da se virus rasirio zato sto je Zemlja ravna, da je zakrivljena oduvao bi vetar virus u svemir.
Ma malo morgen, virus bi spao preko ivive kad bi zemlja bila ravna ploča
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 25 March 2020 - 06:54 PM
Ne shvatam? Na šta tačno misliš?
Mislim na potrebu posedovanja PhD za postavljanje slika i video zapisa (prilično sam pismen... i kompjuterski i 'nakoo..)
Postavljeno 26 March 2020 - 05:25 AM
Mislim na potrebu posedovanja PhD za postavljanje slika i video zapisa (prilično sam pismen... i kompjuterski i 'nakoo..)
Mislim da preteruješ malo, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. Za slike, ako nisi već gledao:
https://www.2bike.rs...ruku-na-forumu/
Postavljeno 26 March 2020 - 07:53 AM
Za zastitne maske protiv ovog virusa ,mogu da posluze i ove zimske biciklisticke maske za bicikl,ko ih ima . Ja tu gde se dise stavim ispred cetiri sloja kuhinjskog papirnatog ubrusa a moze i WC papir,Moze i vise slojeva ali mislim da nema potrebe. Prednost je sto moze svaki put da se ubaci novi papir,i mislim da je to odlicna zastita, kada se ide u prodavnicu po namirnice.
Sto se tice ociju,mislim sto ne iskoristiti biciklisticke naocare,jer virus ulazi i kroz oci,Govorim o slucaju kada se ne moze izbeci guzva. Ja ako budem isao u neku guzvu,stavicu i ski naocare koje mi sluze u zimskom periodu,sto reskirati?
Ovo sa maskom za bicikliste,sada cu uvek koristiti zimi,sto da ne iskoristim njene prednosti,i razmisljam od koga sam se zarazio ako kine u redu za cekanje.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika