Kilaza, Mac, Coca Cola, Fast Food
Postavljeno 17 November 2008 - 10:02 PM
http://www.cikloberz...a1e76e9d4==&t=1
Postavljeno 17 November 2008 - 11:21 PM
Ljudi i ja sam pre nesto vise od 2/3 meseca dosao na istu ideju resio sam da stekam pare od uzine i grada i izracunao sam tacno 235 din dnevno treba da stedis da bi za 2godine ustedeo 2000e
a 113din dnevno za 2 godine da ustedis 1000e + rodjendan,praznici ......eto meni kroz 2 godine nekog specializeda full suspenzija(fox napred i nazad)+full xtr od 9kg ,zivim za taj dan i jedva cekam da dodje....za sada moram da se zadovoljim scott comp racingom full xt i to je to
Postavljeno 18 November 2008 - 12:04 AM
znaci ne odricanje od svega i svacega a po naj manje odricanje od hrane to nikako
ali uvek jedan deo love od uzine mogu da sklonim na stranu svakako da ce mi koristiti
i to dvo struko: em manje jedem em stedim kintu za neki deo na bajku ili mozda cak
za ceo nov bajk videcemo =D> hvala jos jednom na idejama =D>
Postavljeno 18 November 2008 - 10:02 AM
Postavljeno 18 November 2008 - 10:49 AM
o.t.pokazao da su pacovi koji su gladovali duže poživeli.. kod onih koji su hranjeni visokokaloričnom hranom je uočena i povišena pojava kancera i skraćen životni vek..
mada opet dosta stvari sto se radi na pacovima ne utice isto i na ljude
Poznato je da npr. crno vino produzava zivotni vek... tako cicice u francuskoj doguraju 80-et olako, a preskacu poneki i 100-tu....
Postavljeno 29 January 2009 - 04:23 AM
Sta nosite od hrane kada krecete da "pedalate"?
Moj izbor Bonzita(uvek) i neki keksic...
https://youtube.com/@ionebike
Postavljeno 29 January 2009 - 07:38 AM
Kada sam na treningu, samo vodu. Ako je baš neka "dužina", ponesem bananu/e, ili neku carbo čokoladicu.Sta nosite od hrane kada krecete da "pedalate"?
Postavljeno 29 January 2009 - 07:24 PM
Mene je bocnulo pitanje ''Kako se ugojiti?''. Moj drug, koji je dobro građen ali ipak male mase, je pre par nedelja išao kod nutricioniste i rekao mu je baš ono što je neko od vas pisao. Treba jesti više puta dnevno. On ustaje u pola 7, doručkuje u 7, posle ponovo jede u 10 pa u 13 i tako dalje. Valjda je sve do kraja dana na tri sata. Druga stvar je što mu je preporučeno nekonzumiranje pica, gaziranih sokova, alkohola, previše slatkiša itd. On se vrlo aktivno bavi rukometom, što znači dobri treninzi svakog dana plus pregršt kućnih vežbi. Za sad beleži neka poboljšanja, javiću vam kako dalje napreduje.
Pošto se i ja nalazim u sličnom problemu, podstaknut njegovim slučajem, počinjem sličan režim. Neko kratko vreme već idem u teretanu i radim kućne vežbe i pokušavam da ishranu dovedem u red. Primetio sam da sam postojeće salo (odnosno nezategnutost tela) sasvim doveo u red i da sam ga vecinom pretvorio u misice, ali je sad tezi deo nabacivanja dodatne kilaze...
Imam utisak da je najbitnija umerenost. Mi često ovde imamo slave na kojima su stolovi uvek prepuni, pa ako samo probaš od svega po malo zaista je malo verovatno da se nećeš prejesti i uz to neko pivce i ispadne prepuna tiba
Postavljeno 29 January 2009 - 07:32 PM
Postavljeno 29 January 2009 - 07:52 PM
Postavljeno 29 January 2009 - 08:17 PM
Mišići su teži od sala. Ne znam tačno koliko, ali ja zimi obavezno nabacim najmanje 5kg mišića. A ljudi mi kažu "Opet si smršao!". A ja JBT 81kg na 181cm visine! Za bajk ta masa samo smeta. Kada pedalaš uzbrdo, treba nositi tih 5kg više sa sobom. Da bi osetili kako je to, uzmite ranac i 2 pune flaše kokakole u njega, to je valjda sa rancem ukupno 5kg. Pa sa time uzbrdo
Postavljeno 29 January 2009 - 08:25 PM
Ja sam ljudi mršav kao motka, ili bar približno Imam 66kg (upravo se izmerih !) a 186cm
Ono što bih ja voleo od sebe je da dobijem 10ak kila i znam da mi za to treba iha ha vremena, ali nigde ne žurim, niti će mi ikada na pamet pasti da kušam neku hemiju. Igram stalno basket, stoni tenis, vozim itd i verujem da bih ako nekako nabacim koje kilče mogao time da ga održavam.
Kad sam rekao da je moj drug dobre građe a nedovoljne mase, a posle da sam ja u sličnom problemu, nisam mislio da i ja imam građu za pohvalu \:D/ Pošto mi je 18 godina želeo bih od sebe polako da pravim čoveka i u fizičkom smislu, pa dokle stignem
Postavljeno 29 January 2009 - 08:38 PM
Postavljeno 29 January 2009 - 09:09 PM
Ja sam ljudi mršav kao motka, ili bar približno Imam 66kg (upravo se izmerih !) a 186cm
Jesi mrsav,doguraj polako do 80kg sto misica sto sala pa onda povecavaj misice u korist salca.Neophodno je prvo ojacati gravitacione misice tj trbusnjake,misice gornjih i donjih ledja pa se onda fino pakovati, opet umereno,naravno izbegavati povrede ramena lakta i kolena.Na ove povrede posebno obrati paznju dok si u teretani.Mnogi momci(vidjao sam sve i svasta veruj mi )se odmah dohvate bencha,dvorucnog pregiba(biceps) i mnogih drugih vezbi jos kad se cimaju i nepravilno rade mnogo toga loseg moza da se desi a posle nema nazad tj zeznuto rame,kichma,koleno nikad ne zaceli.Polako pa ces za koju godinu biti tip top(3-5god).Kombinuj teretanu sa bajsom,mozda nije bas bajs za masu ali bices kompletan jos malo plivanja i uuuiiiiiiiii .Al sam se razvezao
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika