Kilaza, Mac, Coca Cola, Fast Food
Postavljeno 17 November 2008 - 11:44 AM
a) preskup je
nezdrav je
c) jako malo se najedem od njega
(znaci da bi se najeo treba mi dva-tri big-meka znaci trebam da puknem koliko para da bih se najeo a uz to je jos nezdravo )
eto ako svracas na zeleni venac u mek moja iskrena preporuka je da ga zaobidjes i probas alternativu, imas jako dobre pljeke u dva fast food-a skroz desno od meka...
Postavljeno 17 November 2008 - 12:32 PM
Odo da jedem...
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
po Srbiji zemlji da prevrne
i da druga postane sudija,...
o__
_.>/ _
(_) \(_)
Postavljeno 17 November 2008 - 12:36 PM
haha sad mi je krenula voda na usta... moze moze i to..Kakve bre pljeke na zelenjaku, kakav Mek Kad ste već tu navratite do Mikana na rolovanu piletinu. Otkida koliko je dobra. A ima i kuvana jela za poneti ako ste za tu varijantu. Tipa podvarak sa ćuretinom, juneći gulaš i preporuka-plava traka.
Odo da jedem...
@mtb_pile
komsija nisam ti ja nikakav Vigo nego mi je nadimak Vigi... mada me svi mozete zvati i Igor
brate ja sam u moje vreme za uzinu dobijao max 100din... to sto sad imam i mogu da potrosim jer sam zaradjujem ne znaci da cu da bacam tolike pare da bi se najeo.tacno da se pukne uvek vise od 500dinara brate ali se
bar lepo najedem tamo mada i pljeske volim zavisi zasta sam taj dan raspolozen =D>
Idi malo do c marketa pa ces videti da mozes kilo najkvalitetnijeg mesa da kupis za te pare (pecenica), a u tom tvom meku za 500din nemas ni 250gr mesa
Postavljeno 17 November 2008 - 12:58 PM
Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/
Postavljeno 17 November 2008 - 01:27 PM
P.s. mesa mogu veoma uspešno da se zalivaju i pivom - svojevrsnim izvorom B vitamina a takođe i vinom, koje u razumnoj meri deluje blagotvorno na srce i vaskularni sistem...
MTB do groba a i posle...
Postavljeno 17 November 2008 - 01:33 PM
tako da se drzim sokova i uglavnom kokakole.ali zasto svi drugi kad pisu kako krkaju
meso i pivo je ok a kad ja napisem mekdonald i kokakolica svi napadaju na mene
kao da sam uzeo neznam sta u sebe ??? =D>
Postavljeno 17 November 2008 - 01:38 PM
ne idem po isto u prodavnicu =D> eto samo kazem da je mozda jednako stetno
pivo+meso van meka kao sto je stetno i meso u meku+sejk ili kokakola,svejedno =D>
svako ima prava da jede ono sto voli
Postavljeno 17 November 2008 - 01:41 PM
Tako da ,iz mojih razloga koje ne mogu na ovom mestu objasnjavati, pijem svaki dan za rucak izskljucivo crno vino. Ponekad pivo. A onako kad se negde sedne nebitno obicno multivitamin sok.
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 17 November 2008 - 01:44 PM
ja napirmer obozavam big mek dok ti satires gurmansku i to je dobro.
bilo bi glupo da svi volimo iste stvari da jedemo,pijemo itd.i jos jednom
kazem da ne pijem ni pivo ni vino ni alkohol nikakav jer sam jos mlad a
i ne prija mi iskren da budem.dakle samo kokakola,fanta,sveps neki i to
je to =D> i pogresio si oko cena u meku nema hamburgera koji kosta 350
to ti ja garantujem !!! =D>
Postavljeno 17 November 2008 - 01:45 PM
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Postavljeno 17 November 2008 - 01:51 PM
Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/
Postavljeno 17 November 2008 - 01:53 PM
bolja i zdravija a ja mislim da je mek najjaci i to je to svako ima svoje misljenje.
samo me zanima da mi kazes da li mislis da ti koji prodaju pljeske ne trpaju unutra
sve i svasta isto kao i oni u meku ? =D> =D> =D> nemam vise sta da dodam
Postavljeno 17 November 2008 - 01:59 PM
Postavljeno 17 November 2008 - 02:04 PM
pa ne bi ga drukcije ni prodavali u tolikim ne normalnmim kolicinama da nije vestackih
dodadaka.a to bas da imaju sprej od koga ostajes gladan nesto i ne verujem mozda
eventualno neki sprej da pojaca miris/ukus pljeske ali bas da ti nadrazuje i produzava
glad hahahaha =D> =D> =D>
Postavljeno 17 November 2008 - 02:27 PM
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika