Evo,cisto i ja da iznesem jedno moje malo zapazanje sto se tice MCDonalds-a..
Verovali ili ne,danas sam
prvi put tamo jeo...prvi prvi put.
Bio sam sa curom,eto rekoh cisto malo da prezalogajimo,posto smo sa faxa isli.
Inace,dok sam bio klinac,na samu pomisao MCDonaldsa,cale me je vodio na masan burek i pljedzu sa lukom,tako da da i nisam daleko dogurao u degustaciji proizvoda iz MCD..
I tako razmisljam se sta da narucim,rekoh ajde,sta bi drugo,Big mek,pomfrit i toplu cokoladu..ono,sta mi najlepse izgledalo na onim slikama(a svi znamo kakve slike oni tamo imaju).
Kad sam dobio to sto sam narucio,prvo sam hteo da pocnem da se smejem ko lud,jer mi je moj Big Mek,stajao u nekoj majusnoj kutiji...pomislih ako im je ovo Big,sta im je onda normal i small?No ajde,krenem da jedem..Prvo,zemicka je bila mekana,sveza kako hocete..i to je sve...posle pola pojedenog obroka,namerno sam je ''razmontirao''i jeo odvojeno deo po deo.I zasebno to nema nikakav ukus,sem salata(kupusa i krastavca)..meso je nekako tanko i uopste nema onaj ukus kao obicna pljeskavica,nego vec kao da je nekako mrtvo godinama,bajato,bezukusno...
Sto se tice pomfrita,posebna prica..kao da sam jeo one plasticne cevcice/slamcice za sokove i neskafu...
topla cokolada:dobio sam mleko i kakao odvojeno..ajde reko,necu da stavljam kakao,picu mleko...ni to nije imalo ukus...ko da sam vrelu vodu popio...tek kad sam sipao kakao,tek je tad licilo na nesto..
Devojka mi je bila u fazonu:''ja sam ti rekla''..da je sranje dodao sam ja.
I na kraju pitam se ja,ako za taj moj ''obrok'',za koji sam dao 420 dinara,koji se sastoji bukvalno od nicega,a i toliko sam i zadovoljio svoj apetit-nista,koliko je potrebno prosecnom coveku od 80-ak kg da se najede tamo...novaca mislim.