Po gornjoj tabeli za tebe je 16 tj. S. Ali sve to treba uzeti sa rezervom, jer nekad ljudi tek kad sednu na bajs vide dal odgovara ili ne. Najbolje je ovo sto je CikloMod stavio, uz zid, metar u ruke, nogu i posle izracunas. U svakom slucaju da sam na tvom mestu gledao bi da preko zime izgubim kilazu i da spremno udjes u sleecu sezonu.
Eto ja sam vozio do pre tri meseca Polara cija je cev od sticne do lule bila dugacka 56 cm. Sada na ovom Fisher-u je ta cev dugacka 66 cm. Po meni je ta duzina bitnija od duzine/visine cevi od sica do pogona. Ipak se to koriguje samim sedistem, jedino sto se moze gledati je da ta sipka ne bude pod nekim uglom koji nekome neodgovara (kao recimo bajsevi za triatlon). A da bi se korigovala duzina cevi od sticne do lule treba mnogo zezanja da bi se povecalo/smanjilo par centima.
Tesko da cu da izgbuim kilazu jer pored bajka najvise na svetu volim da jedem al ozbiljno!
nije me sramota da priznam jer bez mekdonalda tesko da mogu da zamislim dan a kamoli
nedelju dana.e sad to se nikako ne skida i ako cak vozim bajs vec dugo ali dobro nadam se
da ce sa novim bajkom da malo spadne ipak ako ove ne spadne onda sledece vec sezone tj
novu sezonu ja racunam od nove godine dakle 2009 =D> razmisljao sam dugo i resio da
sacekam jos malo da padnu cene bajkova i kupim najzad nesto sa maljo boljom opremom
npr neku shimanu deore,lx,turny nesto tako a da mi opet ostane dovoljno para da jos dodam
nesto posle ako bduem hteo.ovaj bajs sto sad imam poklonim sestri i tacka! =D>