Ima li je na DX-u ili eBay ? Koliko kosta?Pa treba me...
Evo za sve nedoumice...
Razne LED lampe, sve o njima
Postavljeno 03 May 2013 - 10:23 PM
Postavljeno 04 May 2013 - 09:09 AM
Ne razumem gde sam pogresio u pitanju ? Jel to znaci da moram da kupujem kod nas punjac(za220V) za te baterije? Mislim da nema potrebe za udarnjem po celu.Ne bi voleo da nesto kupim online(nisam iskusan povodom toga zato i postavljam ovakva za neke glupa pitanja) a onda shvatim da nemogu da ga koristim.
Postavljeno 04 May 2013 - 12:46 PM
Samo pisi prodavcu da ti posalje EU adapter, dobices ga besplatno.Ne razumem gde sam pogresio u pitanju ? Jel to znaci da moram da kupujem kod nas punjac(za220V) za te baterije? Mislim da nema potrebe za udarnjem po celu.Ne bi voleo da nesto kupim online(nisam iskusan povodom toga zato i postavljam ovakva za neke glupa pitanja) a onda shvatim da nemogu da ga koristim.
Postavljeno 04 May 2013 - 02:43 PM
Hvala na pomoci.Samo pisi prodavcu da ti posalje EU adapter, dobices ga besplatno.Ne razumem gde sam pogresio u pitanju ? Jel to znaci da moram da kupujem kod nas punjac(za220V) za te baterije? Mislim da nema potrebe za udarnjem po celu.Ne bi voleo da nesto kupim online(nisam iskusan povodom toga zato i postavljam ovakva za neke glupa pitanja) a onda shvatim da nemogu da ga koristim.
Postavljeno 05 May 2013 - 09:35 PM
Imaj samo u vidu da niko ne može da ti kaže koliko će ti izaći PDV i da li ćeš imati carinu ili ne. Pročitaj zadnjih par stranica na temi "Stigao PayPal i kod nas" a ima i na ES tema o ovome...Ako bi neko naručio ovu lampu sa dx-a a da je u mogućnosti da plati, pa da mi izađe u susret i naruči za mene. Sve od troškova pokrivam naravno!
Postavljeno 05 May 2013 - 11:00 PM
Mogu ja, ako si u Bgd, ali placas unapred.Ako bi neko naručio ovu lampu sa dx-a a da je u mogućnosti da plati, pa da mi izađe u susret i naruči za mene. Sve od troškova pokrivam naravno!
veci deo cini Nomad
a taj cudak nesto bunca
njemu nikad dosta sunca"
Postavljeno 06 May 2013 - 10:12 PM
Da li ce biti nesto od ovog mog setup-a?Nego da se mi vratimo na temu, vreme je sada i noću OK, da vidim kakav setap je ko spremio
pics, or it didn't happen
veci deo cini Nomad
a taj cudak nesto bunca
njemu nikad dosta sunca"
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika