1.Strobo je dobar jedino kad vozilo u susret dolazi sa dugim svetlima
tu imaš pravo i bilo bi idealno kada bi imao mogućnost direktnog ulaska/izlaska u strobo tj. taktički strobo...
Postavljeno 29 March 2013 - 11:09 AM
Postavljeno 03 April 2013 - 06:48 PM
Postavljeno 03 April 2013 - 07:02 PM
tražiš u pogrešnoj kategoriji a s druge strane uzimajući u obzir to što ti hoćeš lampa koja koristi AA baterije bi bila najbolje rešenje, čitaj dalje biće ti jasno zašto.Kad tražim na DX, u Bike lamps je puno onih koje koriste AA(A) baterije koje ne bih.
nemoj da se zamaraš s ovim, ako nisi upućen u tematiku lako ćeš pogrešti a nije baš da može za sat-dva da se nauči sve što je potrebno znati da bi sam video ono što nije napisano tamo, gledaj samo da emiter (seljački: LED dioda) bude XM-L T6/U2/U3 ili SSC-P7 (koja je inače relativno zastarela pa nema mnogo lampi s njom ali je bolja za bajs od XM-L-a)I koliko je, uopšte, 1 "kineski lumen"? Tačnije, koja je minimalna jačina koju treba da gledam na DX?
DA, potreban je poseban punjač za litijum jonske baterije koji je predviđen za 18650 baterijeDa li je za 18650 potreban neki specijalni punjač?
NEMOŽE i nemoj ni da pokušavaš, AA baterije se pune do 1,2-1,3V, litijum jonske se pune do 4,2V razlika je očigledna...Imam neki turski za AA(A), da li može da se koristi?
nisu kratki, samo ti se čini a imaš i produžne kablove ako hoćeš...a videh da lampe sa eksternim baterijama imaju kratke kablove.
Postavljeno 03 April 2013 - 08:27 PM
Postavljeno 03 April 2013 - 08:32 PM
Postavljeno 03 April 2013 - 08:53 PM
Postavljeno 03 April 2013 - 09:29 PM
Postavljeno 04 April 2013 - 05:43 AM
Postavljeno 04 April 2013 - 09:23 AM
Postavljeno 04 April 2013 - 06:56 PM
Postavljeno 04 April 2013 - 08:03 PM
Postavljeno 04 April 2013 - 08:06 PM
Postavljeno 04 April 2013 - 08:24 PM
Ne možeš porediti auto i avion, ukratko: da.1. Da li se NiMh baterije tokom rada brže prazne od LiIon istog kapaciteta?
2. Kako znaš da su baterije napunjene? Samo skineš posle 2 sata punjenja? U komentarima obično kažu da se prema diodama ne zna ništa.
Možda bi najbolje bilo da nađeš nekog drugara koji ima sličnu lampu pa da vidiš kako je kod njega, veruj mi na reč, lampa montirana tim nosačem tu gde ti hoćeš, kod lule, uopšte ne baca na stranu. Nosač nije dobar za veće i teže lampe ali je sasvim OK za 501b i sve manje od nje, ne znam koliko će čičak traka da izdrži odlepljivanja i lepljenja ali za 100 din, kupiš kod nas metar čičak trake (obe strane i ona sa kukicama i ona čupava) i rečio si strav a imaš i drugih nosača, fixnih...3. Nosač mi je potpuno kriptičan. Meni je korman pod 90 stepeni u odnosu na pravac kretanja. Sa onim nosačem, lampa bi osvetljavala put pored mene. Pritom bih rekao i da je sistem čičak trake vrlo nestabilan, ali kako ga uopšte montiraš na korman, a da lampa svetli napred? Možda sam neispavan, ali gledam one slike 10 minuta i ne kapiram. Inače, morao bih da je montiram na najširi deo kormana (ka sredini), jedino tu još ima nešto malo mesta.
Postavljeno 05 April 2013 - 05:44 AM
Postavljeno 05 April 2013 - 10:19 AM
Sto se tice nosaca ja koristim ovaj
http://dx.com/p/cycl... ... der-105213 i provjereno je dobar za os volan. Samo na vijek ispod treba staviti malu podlosku da se ne izvlaci i to je to. Bateriju samo utaknes u ovu gore gomu. Vrlo jednostavan i funkcionalan.
Postavljeno 05 April 2013 - 11:33 AM
Postavljeno 05 April 2013 - 12:24 PM
Savršena stvar. Vredi bar 500-600 dinara.izvini ja sam ti na brzinu linkovao pogrešan nosač, zapravo sam ovaj hteo da preporučim a vidim da i onaj plastičan isto preporučuju, ja ga lično nisam koristio/imao...
Ne znam šta da ti još kažem, nisam stručnjak za rocket science
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika