Jump to content

Fotografije

Razne LED lampe, sve o njima

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
4298 odgovora na ovu temu

#1181 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 07 August 2012 - 03:25 PM

Kod mene a mislim da je isti sistem i kod tebe, može da se doda remote i to uz minimalan trošak jedino je "problem" napraviti "kutiju" za remote...
  • 0

profilepic.gif

#1182 starcha

starcha
  • Members
  • PipPipPip
  • 79 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 07 August 2012 - 08:16 PM

Meni je ideja da iskoristim neki od onih tastera koji se prodaju kao dodatak za lampice za puške

http://www.aliexpres... ... o_detail_a

Izvinjavam se ostalima što smo malo zauzeli forum, ali mislim da će svima koristiti ova diskusija, zar ne?

Inače super zadovoljan sa radnjom http://www.ledsupermall.com, kupovao od njih preko http://www.aliexpress.com i roba bila za dve sedmice u mojim rukama od dana plaćanja.
  • 0

#1183 beladinland

beladinland
  • Members
  • 8 posts

Postavljeno 09 August 2012 - 04:21 PM

Pozdrav ljudi,

Citao sam prilicno veliki deo ovog thread-a, ima zanimljivih predloga. Vozim road bike, i zanima me sta bi ste mi predlozili da kupim kao neko all rounder svetlo? Pod uslovom da je ovde kod nas moguce to kupiti, tj da nije deal extreme i td, jer nisam u mogucnosti to da realizujem.

Vidim na planetovom sajtu da imaju Trelock, Canondale, Scott, cateye itd, pa me zanima da li je stvarno toliko dobro ovo svetlo Cateye Econom Force kao sto izgleda? Ima i jeftinijih modela kao sto je CATEYE HL-EL340, i cini mi se korektno.

Zanima me da li to stvarno moze da posluzi za voznju nocu, jer sam uvek praktikovao turove po danu, ali ova vrucina me je pre neki dan od Prijepolja ka Jabuci dokosurila zamalo :).

Hvala unapred.
  • 0

#1184 djape48

djape48
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1050 posts

Postavljeno 09 August 2012 - 04:51 PM

Koliko sati vozis nocu? Kineska Power Style je odlicna za male pare, ali baterija traje oko sat vremena. Sad vec prodaju i posebno baterije, pa mozes da nosis rezervne
  • 0

#1185 beladinland

beladinland
  • Members
  • 8 posts

Postavljeno 09 August 2012 - 06:18 PM

Nije mi toliko bitno da li je lepa ili ne, samo da me sluzi kako treba. Nocu nisam nikada vozio, ali kontam da bih birao interval od 5 6 sati voznje, recimo od ponoci pa do ujutru, itd.

Hteo sam pitati da li se uopste isplate ove cateye lampe?

Po ravnici i umerenim usponima vozim i na 60 stepeni, ali u ponedeljak potrefih Jabuku u 15h, izvukla je iz mene maksimum :). Da sam cekao noc, mnogo bih to jednostavnije izvozio.
  • 0

#1186 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 09 August 2012 - 08:50 PM

Ništa ne fali kineskim lampama, štaviše po meni su odlične ali ako uzmeš tog ketaja (Ekonom Force) ajde javi molim te, baš bi voleo da ga uporedim s ovim što ja koristim. n2:thumbsup
  • 0

profilepic.gif

#1187 Zlivuk

Zlivuk
  • Members
  • PipPip
  • 65 posts

Postavljeno 10 August 2012 - 08:22 AM

Econom Force je светло са којим ћеш бити потпуно задовољан. Возим га и на брдском и на тркачком, а Таја са тим светлом прави ноћне вожње Бг-Кв...Батерије трају више од 5 сати у јаком моду, довољно за тренинг.
  • 0

#1188 jbgwtf

jbgwtf
  • Members
  • PipPip
  • 30 posts

Postavljeno 11 August 2012 - 01:52 AM

koja je cena tog ekonom forcea? Danas me uhvati mrak, pa sam iskoristio lampicu s mobilnog, dobaci 2,3 m
  • 0

#1189 beladinland

beladinland
  • Members
  • 8 posts

Postavljeno 11 August 2012 - 10:51 AM

Ima vise nekih varijanti, ali onaj vrh model je 7500rsd. Mislim da je malo precenjen, ali svetli ubija.
  • 0

#1190 Rade_NS

Rade_NS
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 11 August 2012 - 11:53 AM

A da li je neko probao ili imao iskustva sa ovim lampama??

http://www.cikloberz...ow.php?id=54475
  • 0
Vidimo se kad se vidimo, cujemo se kad se cujemo...

#1191 djape48

djape48
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1050 posts

Postavljeno 11 August 2012 - 12:05 PM

Ima vise nekih varijanti, ali onaj vrh model je 7500rsd. Mislim da je malo precenjen, ali svetli ubija.

Voleo bih da vidim kako svetli u poredjenju sa Power style koja kosta oko 1200 dinara. Potrebno je uloziti od prilike jos toliko za rezervne baterije, da bi imao 5 sati dobrog svetla. A potrebno je snaci se i za nosac, sto nije veliki problem
  • 0

#1192 jbgwtf

jbgwtf
  • Members
  • PipPip
  • 30 posts

Postavljeno 11 August 2012 - 01:01 PM

ovo od 1200da razumem, da je na punjenje, ali 7500neka fala, . . telefon sto imam osvetli 3m ispred * al mora da se drzi rukom i baterija drzi preko 3h
  • 0

#1193 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Postavljeno 11 August 2012 - 02:11 PM

A da li je neko probao ili imao iskustva sa ovim lampama??

http://www.cikloberz...ow.php?id=54475

Mislim da kolega Sirius9 koristi bas takvu...
  • 0
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!

Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!

#1194 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 11 August 2012 - 02:19 PM

Kratak opis: n2:naughty n2:cool2 n2:loony
http://www.cikloberz...p?img=13344&t=n
Ako pogledaš u nju na HI desiće se ovo -> n:character0006 a ako si uporan i pogledaš još jednom... hmmmm, zaključi sam :mrgreen:
P.S. Ja ih i prodajem a info na PM...
  • 0

profilepic.gif

#1195 sashinho_almighty

sashinho_almighty
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 185 posts
  • LocationVetroviti Banat

Postavljeno 21 August 2012 - 10:38 AM

Kratak opis: n2:naughty n2:cool2 n2:loony
http://www.cikloberz...p?img=13344&t=n
Ako pogledaš u nju na HI desiće se ovo -> n:character0006 a ako si uporan i pogledaš još jednom... hmmmm, zaključi sam :mrgreen:
P.S. Ja ih i prodajem a info na PM...

Druže, jel moguće da si dao ~120e za svetlo?! Kontam ja da je to bitna stavka, ali opet... :shock:
  • 0
"Smrt jednog coveka je tragedija, smrt miliona je statistika"

#1196 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 21 August 2012 - 11:48 AM

Druže, jel moguće da si dao ~120e za svetlo?! Kontam ja da je to bitna stavka, ali opet... :shock:

Ma pusti ga, čovek je n2:loony n2:crazy :mrgreen:
...a u planu mi je da uzmem jedno od sledeća dva:
Postavljena slika
ili
Postavljena slika
:mrgreen:
  • 0

profilepic.gif

#1197 sashinho_almighty

sashinho_almighty
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 185 posts

Postavljeno 21 August 2012 - 12:48 PM

Još da nabaviš ozvučenje, i namontiraš tablet... Eto senzacije, putujući disko :D
  • 0

#1198 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 21 August 2012 - 01:24 PM

Ozvučenje! aaa ne onda bi morao bisange da nosim a i ozvučenje srče struju kao mustang gorivo tako da žurka ne bi dugo trajala :mrgreen:

Uglavnom, verovatno nisi video do sad svetla nekih od poznatih proizvođaša naročito zastupljenih u USA pre svega zbog cena, najjeftinije što možeš da nađeš je 150$ i to je "komuting" svetlo znači ništa ozbiljno, 300 lumena u vrh glave, one ozbiljne varijante sa 1000+ lumena idu od 400$ pa do 800$
Primer: pogledaj OVDE prvi red, nijedno nije ispod 300$...
Ovo što ja imam možda izgleda kao WoW ali to je samo zato što ništa bolje nismo nikad videli i probali.
P.S. Nemoj da se sekiraš, ona dva svetla su dva različita modela slikana čisto prezentacije radi (interesovalo me kako će izgledati ako ih oba nabudžim :mrgreen: ) a i kada bi vozio sa obe lampe upljene mislim da bi me nadolazeći automobilisti gađali flašama/limenkama/metkovima :mrgreen: pošto bi im spržio vidno polje, efektivno :mrgreen: tako da vozim samo jednu lampu...
  • 0

profilepic.gif

#1199 sashinho_almighty

sashinho_almighty
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 185 posts

Postavljeno 21 August 2012 - 03:00 PM

Ovo što ja imam možda izgleda kao WoW ali to je samo zato što ništa bolje nismo nikad videli i probali.

Upravo tako. Baš sad gledam ove modele sa cygolite sajta... S ta dva u paru možeš 'ladno brodove da usmeravaš :mrgreen:
  • 0

#1200 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 22 August 2012 - 11:39 PM

malo sam čeprkao po mtbr-u i naleteo na testiranje lampi za 2012 god. i evo jedan klip čisto da vidiš šta se "tamo" vozi.
Lupine - jedan od jako poznatih:

[youtube_embed5][/youtube_embed5]

Piko 3 - $330
Wilma - $695
Betty - $930

Ili još bolje, pogledaj ovu stranicu -> http://reviews.mtbr....lights-shootout
  • 0

profilepic.gif

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika