Razne LED lampe, sve o njima
Postavljeno 15 October 2011 - 11:36 AM
Нема потребе за додавањем термалне пасте из два разлога.
1. Алуминијумско кућиште донекле служи као хладњак.
2. Спољна температура је изузетно повољна да се у току вожње помоћу ефекта ветра / дувања охладе сви елементи.
Лети је ситуација скроз другачија, моје опитовање се своди на бележењу параметара у стационарном стању, бицикла мирује. Слажем се да вуче струје као блесаво, има огроман апетит према Амперима. Три сата у најјачем моду сија врхунски, после тога интензитет светла нагло опада али и даље сија коректно и видљиви сте на друму. Кад се монтирају две лампе, у најјачем моду сијају заиста добро, све се коректно види, једна исто завршава посао! Горе на слици се види како бљешти, то је по дану у подруму, виде се и дрва
Postavljeno 15 October 2011 - 03:18 PM
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 15 October 2011 - 07:28 PM
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 15 October 2011 - 07:45 PM
Kod kosookih nalazim power beam ali nikako da nadjem x2000. Ako ima neko sliku,neka postavi da vidim kako izgleda.
Isto sam pomislio malo pre, i kucao u google i dobio link ka wikipedii
http://en.wikipedia.org/wiki/X_2000
Postavljeno 15 October 2011 - 10:17 PM
Primećujem da je desetak stranica pre ove u raspravi učestvovalo dosta više ljudi!!! Uglavnom tamo negde sam naleteo na shenzhen wholsale kakva im je ono fora: "poslaćemo vam mailom troškove transporta"??? jel ko naručivao sa tog sajta?
Postavljeno 15 October 2011 - 11:16 PM
Читајући дискусију уназад, нико није споменуо ману свих ових светиљки - ПРЕКИДАЧ! Додуше, написао сам то, али нико се није огласио. Да се не лажемо, кинез x2000 отказује на прекидачу после неких месец - два, бар код мене сви примерци имају тај проблем. Сви прекидачи који се нуде на тржишту као замене, дакле микропрекидачи, не одговарају по физичким својствима или захтевају радикалне промене, лемљења, итд... Производи са ДИЛ ИКСТРИМ такође имају исти проблем али то се манифестује тек након неколико времена, рецимо годину дана. Долази се до закључка да нема данас квалитетне и трајне робе. Батерије које долазе у ове озбиљније светиљке 18650 су махом Кинеске производње и као такве су доста лошег квалитета. Озбиљнија батерија 18650 кошта 2000 динара по комаду и разлика је небо и земља наспрам ULTRA FIRE Кинеске производње. Већ више од 6 година покушавам да модификујем неку лампицу за бајс да извучем максимум из ње, почевши од класичних са неколико лед диода па све до ових једнодиодних које су се скоро појавиле и оно што сам приметио код свих тих модела је то да убацивањем квалитетног прекидача сијају много боље, треба узети у обзир далеко бољи контактни спој убацивањем екстерног прекидача. Чак и ове много боље лампе са интернета немају бог зна какву аутономију и треба се наоружати великим бројем батерија у резерви.
Postavljeno 16 October 2011 - 12:38 PM
Postavljeno 16 October 2011 - 05:46 PM
Postavljeno 28 October 2011 - 11:14 AM
nisam je još testirao u vožnji ali ovako u dvorištu jeste prilično uzak snop zapravo ima veliku razliku između centralne tačke i onoga što baca okolo, baš se primeti. Ali meni to više odgovara nego da mi baca sve na samo 10 metara + široko sa strane, mada bi voleo da vidim i onaj sa OP reflektorom kako radi, mislim da bi prelaz između centralne tačke i onoga što nazivaju flood bio umereniji tj. ne tako naglašen.I kako ti se čini, nije li mnogo uzak snop?
Uskoro ću da napravim neke fotke na terenu, noću pa ćemo videti...
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika