Razne LED lampe, sve o njima
Postavljeno 27 September 2011 - 12:31 AM
Ako i dalje zajebava videćemo šta ćemo dalje .
Postavljeno 27 September 2011 - 01:53 AM
Ja rastegnem i nikad nije puklo
nego što me nerviraju sve te kineske lampe, sve od reda koriste 3 baterije i to većina AAA, na čemu ja da punim 3 AAA baterije u da mi je znati...
Pazi, kod mene prednja lampa nosi 4 baterije, od naravno 1.5v ali one tanje ko za daljinski!
Postavljeno 27 September 2011 - 02:47 PM
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 27 September 2011 - 07:46 PM
POWER BEAM je u pitanju, tako pise...Krene da trepce jedno 5-6 puta i stane, a drugi mod, kada stalno radi nema sanse...e sad baterije su one kineske, neke uzas Boziji, pa mozda nece zbog njih Dok pozadi ona lampa crvena je ok, svi modovi
Postavljeno 27 September 2011 - 08:44 PM
Na mojoj predjnoj lampi iz kineskog seta, se desavaju cudne stvari, il rikava, il su baterije, ako neko ima iskustva nek javi!
POWER BEAM je u pitanju, tako pise...Krene da trepce jedno 5-6 puta i stane, a drugi mod, kada stalno radi nema sanse...e sad baterije su one kineske, neke uzas Boziji, pa mozda nece zbog njih Dok pozadi ona lampa crvena je ok, svi modovi
I da dodam, kada se malo ostavi da lampa ne radi, posle jedno pola stata, sat, i kad se ukljuci ona rdio OK, jedno 2/3 min i opet krene da zeza--videcu verovatno baterije kineske 10din komad Uzecu neke bolje, ima po dva komada za 100 din neke markirane
Postavljeno 27 September 2011 - 08:58 PM
Postavljeno 27 September 2011 - 10:46 PM
Ma ja cu u svakom slucaju da nabavim bolje baterije, necu kineske. Cudno je da radi odmah posle pola sata na primer i blica oko 30/60sec i stane...moguce i da izgubi kontakt negde...videcemo...hvala na odg da kod tebe sljaka
Postavljeno 28 September 2011 - 12:33 AM
Onda uzmi OVE a ako ih ne nađeš (mislim da nećeš) onda OVE, ima ih i extra su, provereno...Ma ja cu u svakom slucaju da nabavim bolje baterije,...
Pazi, u konsekom kompletu idu one tanje ko za daljinki tv-a, ali u svakom slucaju hvala Sirius9 na linkovima Videcemo, ma nece se baciti baterije ako lampa nije ok, radice na novoj
Postavljeno 28 September 2011 - 01:46 AM
Mada, ako misliš da je duže koristiš, ili da koristiš bilo koju ozbiljniju lampicu, toplo preporučujem litijum jonske 18650 baterije, i da te Bog vidi.
Postavljeno 28 September 2011 - 02:14 AM
Pazi, ta lampica može da povuče poprilično struje (500-1.000mA), a kineske AAA baterije nisu u stanju da isporuče ni pola te struje a da napon ne padne značajno. Za početak pronađi kvalitetne alkalne ili punjive baterije, pa sa njima isprobaj lampicu.
Mada, ako misliš da je duže koristiš, ili da koristiš bilo koju ozbiljniju lampicu, toplo preporučujem litijum jonske 18650 baterije, i da te Bog vidi.
Pa trebace mi barem najvise 40 minuta u sumraku.
Ok, ajd dajte savet. Gledah danas ima ih dosta, ne znam koje da uzmem, treba mi iskustvo
Gde se kupuju 18650 i punjac? Koliko je to zadovoljstvo odprilike Ne znam gde da nadjem enelop AAA, komsija ima punjac pa bi mi on napunio na punjacu, ima za AA, valjda tu idu i za AAA. Jedino me nervira sto nema indikatora za kraj punjenja kod tih punjaca
I koje na primer da uzmem obicne ne punjive a da odrade posao
Koje Vi krostite za Power Beam kineza napred! Pozadi radi OK!
Postavljeno 28 September 2011 - 02:16 AM
Pazi, ta lampica može da povuče poprilično struje (500-1.000mA), a kineske AAA baterije nisu u stanju da isporuče ni pola te struje a da napon ne padne značajno. Za početak pronađi kvalitetne alkalne ili punjive baterije, pa sa njima isprobaj lampicu.
Pa trebace mi barem najvise 40 minuta u sumraku.
Ok, ajd dajte savet. Gledah danas ima ih dosta, ne znam koje da uzmem, treba mi iskustvo
Gde se kupuju 18650 i punjac? Koliko je to zadovoljstvo odprilike Ne znam gde da nadjem enelop AAA, komsija ima punjac pa bi mi on napunio na punjacu, ima za AA, valjda tu idu i za AAA. Jedino me nervira sto nema indikatora za kraj punjenja kod tih punjaca
I koje na primer da uzmem obicne ne punjive a da odrade posao
Koje Vi krostite za Power Beam kineza napred! Pozadi radi OK!
Postavljeno 28 September 2011 - 02:27 AM
http://www.dealextre... ... -blue-5790
http://www.dealextre... ... v-ac-13820
Isplate se jer će sa jednom baterijom lampica da radi u Hi više sati. Ne znam koliko tačno jer je nemam (lampu) i ne mogu da izmerim potrošnju. A kad rešiš da kupiš neko dosta ozbiljnije svetlo, koje btw ne košta mnogo više nego Power Style, imaćeš baterije i za njega. Na primer ova: http://www.dealextre... ... 7670-90777. Ova lampa će u svakom pogledu kompletno da obruka Power Style, a i dalje nije skupa, i koristi baterije koje sam ti preporučio gore (kao i većina ručnih lampi veće snage).
Postavljeno 28 September 2011 - 02:37 AM
Ne znam kako dzonihsv kaze u predhodnom postu 3-4 iznad ovoga, da koristi kineske baterije i njemu prednje kinesko svetlo radi na kineske baterije bez problema. Hm izgleda da cu pre da kupim opet komplet, ako ce da radi na te kineske, zar ne Prednje mi je bitno samo da blica nista vise
Postavljeno 28 September 2011 - 02:43 AM
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika