Razne LED lampe, sve o njima
Postavljeno 06 January 2011 - 06:19 PM
Postavljeno 07 January 2011 - 04:21 PM
Postavljeno 07 January 2011 - 07:59 PM
Postavljeno 11 January 2011 - 08:33 PM
Postavljeno 04 February 2011 - 08:54 PM
http://www.wiggle.co...ing-rear-light/
lepo bi mi se ukopilo u sic, to mi se svidja, i cena je tu negde koliko sam spreman da izdvojim, oko 1000 din. A i moze torbica pod sic, a da ne prekriva svetlo.
Treba mi svetlo za drumasa, sa kojim dosta cesto imam nocne voznje na otvorenom putu.
Neki drugi predlog u tom cenovnom rangu?
edit: i prednje svetlo mi treba, i to da osvetljava, a ne da pozicionira. Ako moze opet u tom nekog rangu od 1000 dindzi - predlazite sta da pazarim
Postavljeno 04 February 2011 - 09:10 PM
Postavljeno 04 February 2011 - 09:19 PM
870 din u planetu. Ako ga je neko probao i kaze da je dovoljno jako - nameravam da ga pazarim
ostaje isto pitanje za prednje svetlo. Specijalka, da osvetljava, a ne da pozicionira, i to da svetli dalje, jer ipak vozim brze pa mi treba. Ako ima neko jeftinije resenje, da zadovoljava sve ovo, sem jacine - nisam gadljiv ni dva da nabacim na volan.
Postavljeno 05 February 2011 - 10:09 AM
Postoje bolje i jace lampe, ali su i skuplje...
Postavljeno 05 February 2011 - 10:36 AM
Mnoooogo skuplje.Jos uvek nema nista bolje, a jeftinije, za montiranje napred na bicikl od lampe ,"x2000" koja originalna radi na 3kom.AAA baterije a moze i da se prepravi da radi sa baterijom LI-Ion 18650, sto se vidi iz prethodnih postova...
Postoje bolje i jace lampe, ali su i skuplje...
Postavljeno 05 February 2011 - 01:08 PM
Ako ga je neko probao i kaze da je dovoljno jako - nameravam da ga pazarim
Imam ja Freccia sedlo koje je došlo sa ovom bljeskalicom i baš sam juče hteo nađem neku temu da pitam za torbicu ali može i ovde. Kako se montiraju te što idu pozadi, jedan kraj na šticnu a drugi? Pretpostavljam na ona dva nosača sedla? I jel bi pasovalo to onda da ne prekriva bljeskalicu pošto mi je ona super? Moram najzad da počnem da nosim rezervnu gumu sa sobom .
@bajser Nije svetlo jako kao što druga pa i kineska umeju biti (da osvetle asfalt crvenim sa zadnje strane) čak i u uputstvu što sam dobio uz sedlo piše da je to samo dodatno pomoćno svetlo i da se obavezno koristi još jedno . Ali po meni je sve što trepće crveno u mraku veoma uočljivo i sa velike daljine. Testirao sam ga i odmah skinuo ružnog glomaznog kineza sa šticne jer mi je ovo super, lepo i kompaktno. Pisao sam već u temi o sedlima. Jedino što je baš na mestu koje sam navikao da koristim kad manevrišem biciklom onda uvek desna ruka pod sedlo. To mi dosta smeta.
Postavljeno 05 February 2011 - 01:12 PM
te x2000... Kod kineza... Po nekoj mojoj (nadamsepogrešnoj) logici - to je svetlo koje može da bude u jednoj prodavnici, pa u narednih 10 da ne bude. Sumnjam da su sve kineske prodavnice sistematično opremljene standardizovanom robom, pa samo uđem u bilo koju i tražim x2000 Kao što, recimo, mogu uci u bilo koju planetovu radnju i traziti ovo zadnje svetlo - i oni ga imaju
Jeste ili nije tako?
Ako baš svi imaju x2000, stvarno kapa dole, počeću da pazarim kod braće čajniza.
@ Gadjan: hmmm. Interesantno. Hvala na postu. Mislim da se necu zaletati sa kupovinom...
Postavljeno 05 February 2011 - 11:19 PM
http://www.serfas.co...ails.asp?ID=680
Sta mislite i ima li neko iskustva sa ovim?
Postavljeno 06 February 2011 - 09:44 AM
Javi sta je bilo kada postavis na bajs...
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika