Razne LED lampe, sve o njima
Started By
psiho
, Jul 10 2006 05:12 PM
4298 replies to this topic
Posted 30 September 2010 - 06:55 PM
Ja podrzavam preprodaju,lično to ne radim,ali podržavam jer je sve na dobrovoljnoj bazi:Oćeš kupiš-nećeš kupiš.
Posted 30 September 2010 - 10:07 PM
dalke, druid je zasluzan za onu sliku i za to mu hvala
oduzicemo se vec nekako.
lik se majao danima dok nije nahvatao svih 16 komada. trosio je svoje vreme na likove koje ne poznaje i to se ceni.
lampe su sve za nas i nase drugare, kao sto je rekao bobale. mnogi su se prijavili za njih kada su videli testove. daleko smo mi od organizovanih preprodavaca.
@sirius9 i ostali:
ne znam da li ima i da li moze da se nadje. nadam se da ce poceti i po ostalim gradovima da se prodaje. inace u nisu ih nema.
dakle, jedan veliki pozdrav odve za druida koji je pomogao akciju pod nazivom "osvetljena bicikla"
i mali off, gilgamesu koji je nasao deo koji mi je trebao. =D>
malopr esma se vratio sa voznje i mogu da prenesem pozitivne rezultate. jos tu treba da se moduje i da se radi, ali za te pare ovo je premija.
oduzicemo se vec nekako.
lik se majao danima dok nije nahvatao svih 16 komada. trosio je svoje vreme na likove koje ne poznaje i to se ceni.
lampe su sve za nas i nase drugare, kao sto je rekao bobale. mnogi su se prijavili za njih kada su videli testove. daleko smo mi od organizovanih preprodavaca.
@sirius9 i ostali:
ne znam da li ima i da li moze da se nadje. nadam se da ce poceti i po ostalim gradovima da se prodaje. inace u nisu ih nema.
dakle, jedan veliki pozdrav odve za druida koji je pomogao akciju pod nazivom "osvetljena bicikla"
i mali off, gilgamesu koji je nasao deo koji mi je trebao. =D>
malopr esma se vratio sa voznje i mogu da prenesem pozitivne rezultate. jos tu treba da se moduje i da se radi, ali za te pare ovo je premija.
Posted 30 September 2010 - 10:25 PM
Moram da priznam da ste i mene popalili, i pazarih jednu juce kod kosokih.Probao sam je veceras, i od cateye-a kog imam (a jedno je 6x skuplji) je definitivno (bar 6x ) bolja E sad moze to i bolje, al ne za ove pare, cak ni blizu njih ... Nego koliko ste ih placali, ja nisam video nigde za manje od 500 rsd bez onih sugavih kineskih baterija (doduse ne praktikujem cenjakanje i sl zabavu )
Posted 30 September 2010 - 10:32 PM
Nego koliko ste ih placali,
prva tura je bila 350 dinara, durga 430, sad su 530. vide da idu, pa da zarade sto vise mogu nadam se da ce da prodje inspekcija i da kontrolise koja je cena.
Betelgez, koliko lampica si koristio na vožnji i kako si ih prikačio?
samo jednu i nisma kacio na volan, nego sam je drzao u ruci. isprobavao sam reakcije vozaca kad im sveli prema njima. reaguju gore nego na dugacke farove automobila
sad mozemo i mi malo da se opustimo u voznji
@pri3rak
pa vidis da nije sve u imenu proizvoda, ima nesto i u kini
Posted 30 September 2010 - 10:37 PM
da im vadim dušu, mislim lampama ne kinezima
Bolje obrnuto, pa da dobijemo lampe za dzabe
prva tura je bila 350 dinara, durga 430, sad su 530. vide da idu, pa da zarade sto vise mogu
Heh nije ni cudo, gomila ljudi je cula za njih i koliko vidim jedva ima i da se nadju.Nekih bzv diodnih lampi ima koliko volis, a u celom nbg china town-u na samo par mesta sam video ovo sto nas zanima
Posted 30 September 2010 - 10:50 PM
Da ponovim:Na ulazu u Kineski tržni centar u 70-tom bloku,kad se ide od delta city-ja nalaze se tezge(dakle,ne unutra)gde se prodaju razne džidže, baterije noževi,kompasi i lampe,e tu se nalaze i X2000 sa zumom,samo treba proveriti,da li su sa tri ili sa jednim modom(razlike u jačini svetlosti nema).Nadam se da sam pomogao.
Posted 30 September 2010 - 11:08 PM
I zapamti: nije sramota cenkati se,veruj mi i Kinezi to vole.Jbg,ja kad odem tamo kupim raznih zezalica,i tu i tamo po 50-100din skapiraš da nije loše .
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users