Jump to content

Fotografije

Razne LED lampe, sve o njima

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
4303 odgovora na ovu temu

#4301 Dusan011

Dusan011
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 15205 posts

Postavljeno 17 February 2025 - 03:02 AM

Trenutno na Aliexpress-u ima dosta svetala na pojeftinjenju, na primer (link) (link)...

• 0

#4302 bockokg

bockokg
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1031 posts

Postavljeno 01 June 2025 - 07:58 PM

Ljudi, jel ima neko da mi preporuči za OS naravno guvernalu, nosač i lampu, i to u paru sa onim GPS ciklomasterom.

E sad, meni taj GPS i ne treba, ali kada je već 2500 dinara na Aliju, vidim da ima i te lampe koje se kače dole ispod, a izgleda pristojno.

Jel ima neko iskustva, da li su dobre, koliko izdrže, bar sat ipo, dva ako mogu i jel osvetljavaju dobro.

Evo neki link da stavim čisto da znate o čemu pisšem, valjda se neće smatratri ko reklama, ne poznajem kineza. Dakle ova fora, lampa plus nosač i plus gps uređaj...ali lampa je u stvari najbitnija.

https://www.aliexpre...rch|query_from:

Ima i ovde ali mi je nepoznanica šta tu leže, tj koja lampa, koji GPS uređaj:

https://www.temu.com...n_id=0tbkhkhsa0

• 0

#4303 mhetlerovic

mhetlerovic
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 570 posts

Postavljeno 02 June 2025 - 08:46 AM

Meni ne otvara Aliexpress link kako treba, tj ne izbacuje proizvod. Ali ovo dole sa Temu je jasno šta je - sa gornje strane je klasični Garmin mount, tu ti staje i većina ovih kineskih GPS kompova kao što je iGP Sport BCS100 koji mislim da je verovatno najbolja opcija u tom budget rangu. E sad njega na Aliju vidim najjeftinije za 3000 dinara, pa sad ili ja ne mislim na isti model ili si ti našao bolju ponudu :) Samo mi nije jasna razlika između S2 i S5 opcija, izgleda je S5 od aluminijuma dok je prva od plastike, ja bih rekao da je plastika sasvim ok. 

A sa donje strane je GoPro mount, dakle možeš da staviš ili akcionu kameru što verovatno ne želiš ili bilo koje svetlo koje se kači na to ima ih po Aliexpresu koliko hoćeš. 

• 0

#4304 bockokg

bockokg
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1031 posts

Postavljeno 03 June 2025 - 04:52 AM

Aha, ok puno ti hvala. Samo da vidimo oko lampe da li je neko kupovao s Alija/Temua i kakva su iskustva.
  • 0

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika