Razne LED lampe, sve o njima
Postavljeno 31 January 2024 - 12:27 PM
Pozitivno iskustvo sa njima!
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 31 January 2024 - 10:58 PM
https://www.google.c...16s/g/12cp2czq8
i pitao za savet koju 18650 da uzmem. Objasnio sam namenu, dobio savet koji sam poslušao i evo još uvek je koristim u lampi, doduše sporadično - po kući, na kampovanju i na bici turama. Zelena Sony od 2600mAh (ili 2700, ne sećam se) koštala je okruglo hiljadarku tada. Punim je recimo 4-5 puta godišnje. Sigurno da je oslabila za svo to vreme, ali nedovoljno da bih uzimao drugu.
Postavljeno 09 February 2024 - 09:57 AM
Neće to skoro, možda nekad... uspeli su da spakuju nešto slično za pejsmejkere, valjda može i ta lampe, majku mu?
Postavljeno 29 August 2024 - 07:08 PM
Da ispričam iskustvo sa sinošnje vožnje.
Silom prilika sam morao da vozim noću.
Pre dve godine sam kupio lampu NEWBOLER 8 LEDs Bike Licht Power Display 2000 Lumen 10000mA i koristio sam je jako malo prošle godine. Davno sam je napunio i ostavio. Lampa ima displej na kome je tajmer. Pre dva dana je uključim i tajmer pokazuje preko 3,5 sata u najjačem modu. Meni treba svetlo oko dva sata i ne mora sve vreme da bude najjači mod. Računam da ne moram da brinem i krenem na vožnju.
Nakon oko jednog sata vožnje po mraku displej pokazuje 2:48 i tada bum. Lampa se samo isključila, bez ikakve najave u smislu da je svetlo oslabilo ili nešto slično. Ostadoh u mraku u sred šume Srećom sam poneo neku čeonu lampu kao backup i uspeo sam nekako da se dokopam najbliže železničke stanice i da se kući vratim vozom.
Tajmerima ne treba verovati.
Postavljeno 02 September 2024 - 09:45 AM
Imam tri bajsa i dosadilo mi je da premeštam sa jednog na drugi.
Pitanje je koji set da uzmem u sličnom cenovnom rangu a da dobijem više.
Vozim danju i noću od 70 do 100 km, 4 do 5 sati vožnje max.
Ako neko ima neku preporuku ili savet značilo bi mi puno?
Postavljeno 03 September 2024 - 09:58 PM
@lucky_13 A da li lampa radi kada je sada napunis?
Sledeći dan, posle peha, sam odlučio da napunim lampu i da je onda u sobi uključim na najjači mod i da vidim kada će se ugasiti. Čisto da znam sa čime mogu da računam. Između punjenja i testa je prošlo nekih 12h.
Lampa je radila 4h20min i onda sam je isključio. Ne planiram da vozim noću duže od 3h tako da mi je ovo sasvim dovoljno. Pre isključenja tajmer je pokazivao 58 minuta do kraja a kada sam je stavio na punjač displej je pokazao da ja baterija napunjena 16%. Tajmeru ne verujem mnogo tako da kada bih došao u situaciju da pokazuje sat do kraja, prebacio bih je na slabijji mod. Inače za tih 4 sata rada lampa se baš jako ugrejala.
Večeras sam vozio 2 sata na najjačem modu i nešto kratko na slabijem. Ne sećam se šta je pisalo na tajmeru na kraju vožnje. U svakom slučaju je pisalo preko 3h. Kad sam je priključio na punjač pokazala je 61%.
Postavljeno 03 November 2024 - 09:44 PM
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika