Pejcev-Tih 100000W je navodno snaga lampe,ali su one u stvari oko 3-10w zavisi od led diode i njenog kvaliteta, ali i nije neka velika razlika,obicno je kod ovih malo kao boljih lampi sto ti nude ovi strucnjaci sa interneta,u principu sve isto ,ali imaju taj sto proizvodjaci zovu-turbo mod,koji ne sme dugo da bude ukljucen,a i da moze potrosio bi bateriju dok si rekao keks a i led dioda bi pregorela,a trose i na manjem osvetljenju i to prilicno, tu moze da prica ko sta hoce na internetu, sve je to isto ili slicno sranje
Normalno lazni su podaci i ove lampe sa Alija, i sada napr. lampa je 28$ ,pa jos carina i PDV ,pa treba ti internet kartica, pa cekas isporuku,jos kao 1200lumena,glupost obicna.Ja imam supernovu na biciklu na dinamu -200lumena a garantujem da ni jedna ne moze da prismrdi jacini(mozda) i povrsini(sigurno) osvetljenja. a tu kao 500,1000,1200 lumena.
Ove lampe sto si postavio na forum mogu komotno da zamene ove sto ti savetuju strucnjaci,a vise puta su jeftinije,ova druga moze da se nadje za 1000din. i garantujem da nista nije manje trajna od ovih kao boljih, problem je sto nemaju noosac za bicikl ali to moze da se kupi ,treba taj tunelski nosac koji ovi prodavci sa Cikloberze precenjuju,ja sam kod kineza kupovao takve nosace sa lampom za 300 din,a oni samo nosac prodaju za 500 din,pa ko se upeca.ali moze i da se napravi bez problema.
Problem moze da bude zum lampe,moze da otpadne ,meni je posle 2 god, koriscenja otpalo socivo,ali da sam navukao neki slauf od unutrasnje gume za bicikl na taj navojni deo i dan danas bi bilo sve isporavno.A moze i obicna lepljiva traka da fiksira zum,nasteluje se zum i stalno tako radi.
Cak i ako baterija je slabijeg kapaciteta uvek moze za 1000din da se kupi baterija jakog kapaciteta i onda mozes da pariras svim tim zvucnim imenima koje toliko hvale po forumima.
Sto se tice trajnosti,i to je relevantno,sve se to pravi u kini, 100000h 50000h nije ni bitno,neka traje samo godinu dve kupis drugu,ali traje vise garant.
Jedino se jos ova svetla na dinamu prave na zapadu,ali verovatnoo samo od renomiranih proizvodjaca.