@vidramon
Svaka ti je ka' u Njegoša!
Koliko ti strpljenja imaš, stvarno nemam reči! Kapa dole!
btw ti kinezi stvarno nisu normalni! Umesto da grade i čuvaju ime, oni ga kaljaju! Pa neko će ih iznapušavati i staviti na crnu listu zbog lampe koja uopšte nije njihova! Meni je kao što rekoh bilo čudno da je niko nigde ne spominje...
Dakle prave lampe za bicikle mogu da koriste samo ljudi kojima to zaista i treba, vi se pre ovolike polemike zapitajte da li to vama zaista treba ?
Ovo je pravo pitanje! Ja sam kao što rekoh, jednom prilikom vozio i sa priveskom za ključeve (i to ne na max sa 360 lm), da montiram neki držač on bi meni bio sasvim dobar kao stalno rešenje za svetlo! Tako da evo ja ću prvi reći da meni ne treba tako dobra "prava" lampa. Jednostavno želim tu i tu lampu, i kupio sam je zato što je želim! A ne zato što mi treba!
Problem je (pogotovo u Srbiji) što ljudi kupe nešto zato što to žele (npr svetlo od 1000 lm, brembo kočnice...) i onda da bi sebi opravdali sebe (npr. zato što su umesto da zamene dotrajalu veš mašinu kupili nešto što im nije potrebno a mašina i dalje lupa i škripi) - oni pričaju kako je to što su kupili neophodno!
To je jedan slučaj.
Drugi je, kad se neko zezne pa neće da prizna, već svima priča kako je to što je kupio super! Opet u stvari pravdajući sebe sebi, a ne drugima!
Dušan međutim nije ni jedno ni drugo (ipak je ta lampa jako jeftina). Verujem ja da je on oduševljen, ma šta oduševljen, potpuno raspamećen i van sebe od oduševljenja... Ali opet mi nije jasno da je tolliko hvali i preporučuje iako je očigledno da nas neće ubediti. Bilo bi logično da posle nekoliko postova kaže nešto u stilu "ja sam vam rekao, a vi vidite šta ćete...". Ali ne, on se nastavlja u beskraj. Evo koliko je jeftina ta lampa ja bi je kupio, ali nemam battery pack (lično nikad ne bi koristio lampu sa externim baterijama).... tako da....
Ma šta bre, evo Dušane kupujem je!!!
(ajde recite i vi ostali da je kupujete, pa ne može on proveriti da li smo je stvarno kupili )
Opet kažem, ljudi jednostavno nemaju razumevanja da nisu svi isti, već misle da su drugi samo neobavešteni i da će im oni sad otvoriti oči.