Ja danas kupih upravo dve bele silikonske za napred po 150 din komad kod kineza.. Kako osvetljavaju napred prilicno sam zadovoljan,za 300din vrh...sasvim solidno da u mrklom mraku izbegnes rupu i kamen lako se montiraju i podesavaju a bacaju zrak neka 3m napred.. Jedna sama napred nije nesto,dve su vec druga prica.
ImageUploadedByTapatalk1441311417.235189.jpg
Ovo je slikano u sred bela dana
U planu mi je ovih dana jos jedna crvena za sticnu,jer bljeskaju ko lude,stvarno su uocljive.. Tri moda imaju brzo bljeskanje,sporo bljeskanje i konstantan rad..
To su ovi kinezi najobičniji sa pijace. Da ne bih bacao ovde dugmetaste cr2032 ko čarape, bolje da se osmisli nešto što će duže da ih ostavi da rade, tipa 5 dana bez punjenja a možda i više.
Hajde 4AA, punjive, one su na 1.2v Eneloop, dakle 4.8v ukupno (ili 5), a cr2032 su 6v, 2xcr2032. Sve to treba upakovati u rasporedu da budu jedna do druge redno vezano, ne paralelno (fizički mislim), jer ako je redno mogu da gurnem ceo set pod sticnu ili ram, i izvučem kabal koji ce ići do kineza, bušenjem otvora kroz šticnu. E sada, ako to može da drži više dana to je super. A ako ne može, nije dobro, treba vaditi šticnu svakih 5 dana.
Poenta je sledeća: Ako eneloop baterije, izdrže mnogo veće potrošače, tipa kamera/fotoaparat onoliko dugo, po mesec dva dana sa "maltretiranjem", onda će ovakav kinez da izdrži možda i tri meseca, ne znam, ali ne bi trebalo da "povuče" koliko jedna kamera, ili grešim?