Da, samo ova lampa na kojoj sam ja pokusavao i ono sto ti pricam da nisam uspeo da izvucem vise od oko 800 lumena je bila sa mehanickim prekidacem ( kao kod C8 recimo ), gde je struja kruzila drajver, prekidac, diode...
Nije vise u mom posedu, davnoo sam je se trsio i otarasio, secam se samo da nikako nisam uspeo da izvucem broj lumena koji je imala kada je fabricki dosla kod mene, recimo bila je 1200 lumena, nakon kacenja daljinskog prekidaca maks oko 800 bez obzira sto sam probao sa debljim provodnicima..
U sustini nije ni bitno nemam je vise samo ne znam kakvo bi bilo resenje za nju da se napravi daljinski prekidac a da se ne izgubi snaga, verovatno da nesto moze da se uradi ali nemam pojma sta, u sustini nije ni bitno nije bila neka lampa uopste...
Ono sto je bitno jeste da sam dobio neka sredstva i da nabavljam originalni SolarStorm nakon sto sam video da si pronasao ovaj krs koji se prodaje kod nas a i njega cu da uzmem lepo sada kada znam koji je tacno i sve cu da uporedim. Nabavicu neki prazan battery pack ne znam jos to nisam gledao treba pogoditi da bude isti konektor da tu ne bi bilo zezancije i ima da nakantam u njega originalne celije pa da vidimo sta ce koji da kaze, originalni je oko 2000 lumena a ovaj cemo da vidimo
Uzgred da nemas slucajno par opruga kvalitetnih i jakih za prodaju sledecih dimenzija.
Visina 8.5mm ( 8.5mm je minimalna moze do 10mm max )
Sirina baza 7mm ( sirina 7mm je minimalna moze do 10mm max )
Sirina vrh 4mm ( moze sire nebitno je za vrh )
Debljina 0.45mm ( potrebno mnogo deblje i cvrsce idealno 0.8- 1mm debljina )
Visina 16.8mm ( isto, eventualno malo vislji )
Sirina 6.8mm ( isto, eventualno 7mm )
Debljina 0.6mm ( deblji i jaci znaci 0.8mm - 1mm )
Ne bih samo fosfor-bronzane, pa ako imas sta a hteo bi da prodas rado bih kupio posto mi hitno treba.