Jedno pitanje za sve je l neko od vas vozi bickl ili ceo dan ovde vrtite pricu u krug sa teoretisanjem ?
Evo ja ga vozim,i to u proseku 50-55 km dnevno zavisi od ovih naprednjaka kada puste novoizgradjene petlje u saobracaj ,a za vikend cesto i skoro duplo,e sad posto uglavnom kako dolaze kraci dani uglavnom vozim nocu. Pa citam komentare o led lampama,super je to stvar ali u kombinaciji sa stalnim izvorom svetla. Posto me nasi vozaci urnisu zamisli mene ,napred trelock na dinamo HUB,na kacigi trepcuce belo svetlo,pozadi bush muler stalno i dve kineske bljeskakice koje ponekad ukljucim oba dve ali vecinom samo jedna radi,florescentni pojas obavezno a imam i onu zutu navlaku na kacigi, sada kako je zaladilo,ovi po selima vec me znaju ali bilo je ispocetka -HELOU itd. Sta sam hteo da kazem,te LED diode koliko god malo da trose ipak ako se svakodnevno vozi bicikl (a najbolje da napred svetlo radi i danju zbog nasih junaka u automobilima kamionima i autobusima) brzo dolazi do oslabljivanja onih punjivih za lampe a tek velika stavka je u budzetu ako se kupuju alkalne,bljeskakice pozadi i ne trose ali za napred ipak treba jace osvetljenje da bi moglo nocu da se vidi i sa obojenim naocarima,mislim onim za hladne uslove koje su zaptivene, jer providne ja nigde nisam video da neko prodaje,ako neko zna,neka kaze.U svakom slucaju led lampe su kao izmisljene za biciklizam.