Metodom kosog hica ih zafrljači kroz prozor. Ili u kontejner ako si eco-aware.
Bolje u kontajner, da ne bi ispao budala iz kraja što baca smeće kroz prozor...
@Visal: sometimes you win, sometimes you loos, you lost...
laptop baterije više ne valja uzimati kod nas jer ako su iz "uvoza" (čitaj neko pokupio tamo smeće i doneo vamo da prodaje) onda to izvesni ljudi odma kupe celu količinu i završi na KP, U inostranstvu se ljudi ne cimaju za bateriju od 40-50€, u servisu im stave novu i teraj, zato te baterije i vrede nešto ali ih ne možeš kod nas naći tako lako a da budu jeftine i da budu kao pak već ih neko (gore pomenuta taktika) rasturi i prodaje.
Korisnici notbukova ovde nemaju naviku da tek tako bacaju nešto kad mu se vreme rada smanji za 50%, ovde je to "skoro nova" baterija i koristi se dok god može da podigne os, posle toga stoji još jedno godinu dana kod vlasnika jer se isti nada da će se ili sama popraviti ili da će on uspeti da nađe neki jeftini način da je popravi i tek posle toga ide ili u smeće ili u oglase kao "ne koristim je pa je prodajem" ili "prodao sam laptop, ostala mi baterije, ne znam u kakvom je stanju, nemam na čemu da je proverim"... i tako te priče, sve ti je to "mrtva" mačka u džaku.
Naročito se ne kupuje na buvljaku, niko ne zna gde je ta roba stajala, na zimi, kiši, snegu, u nekom kontajneru, šupi, sve je to smeće...
Punjač koji bi oživeo takve baterije još nije izmišljen.
Sorry to say, puko si pare, jbg.
P.S. ono su inače sanyo ćelije, RIP...