Pogledao sam na girbestu, sve što ima punjač mi deluje mršavo ili preskupo :/
Što se tiče elektronike kod jeftinih lampi tu ti je situacija jako klizava, većina tih "punjača" je jako rudimentarna, nije čak ni na nivou onih TP4056 pločica koje su sasvim solidno rešenje btw. zaštićena baterija je tu obavezna i to rešenje može da radi, može da bude i pouzdano samo je pitanje koliko dugo, sve zavisi od lampe. U takvoj situaciji ja bi gledao da punjenje bude preko USB priključka jer je tu napon limitiran na 5V dok kod lampi koje koriste DC priključak može biti i drugačije tipa da im je input 6V ili 12V. Ideja je da ako nešto pođe po zlu i nominalni napon ode na bateriju razlika između bat.nom. i V.in. bude što manja, znači ako na ulazu imaš 12V (retka situacija) i nešto rikne pa 12V ode na bateriju to nije dobra situacija.
No da ne tupim više, da, takva (super jeftina) lampa i zaštićena baterija će raditi (ali ne bi preporučio to rešenje)
Bolje rešenje je dati malo više za bolju lampu i koristiti nezaštićene baterije u njoj...naravno, ja na lampe gledam malo drugačije, ne samo kao još jedan deo opreme koji moram da imam ako me slučajno uzvati mrak) pa nisam sklon jeftinijim rešenjima koja za neke mogu biti sasvim upotrebljiva rešenja.