Led lampe su kao izmisljene za bicikl,ali samo ako se napajaju preko diname koja moze biti u prednjem, a malo vise losije, u zadnjem tocku, jer ko voli brzinu,smeta. Vidim da ima mnogo rasprave oko toga,evo mojeg iskustva. Vozim bicikl u predvece kada odjednom,od pozadi svetli kao far nekog automobila,malo bolje pogledam ,biciklista. Smanji brzinu kada me sustigao,kaze vozi brevet. Pitam ga ,koja je to lampa sto tako jako svetli,kaze, solarstorm. Moja se skoro i ne primeti, i tako caskamo mi jedno 5 km. Odjednom.moja lampa jace svetli nego njegova,kaze kineske baterije se brzo prazne, napominjem jos je pomrcina. Hteo sam da kazem da sve ove lampe sto kao rade u najjacem modu oko dva sata,sve je to nista kada moras da razmisljas o potrosnji.Od onda sam se castio sa Supernovom,koja je mogu da kazem zakon za svaku lampu, a probao sam i Trelock i Bush Muler pa Fukson. A cak sam i od kineskih lampi za bicikl,menjao led diode, pa preko elektronike koja je stabilizovala napon,pravio svetla ,to je jeftino resenje u sustini,ali sa tim moze i da se puni telefon iako je struja u proseku do 0.6 A u zavisnosti od brzine bicikla,ali to je za neku drugu pricu.