Почни од својих критеријума. Да ли би лампу користио и без бицикла, које макс. димензије, какав сноп, да ли ти смета ако су батерије споља (па их треба засебно качити, а и резервни сет је скупљи), који модови су ти минимално потребни, колико дуго треба да траје батерија (и да ли ти је ок да носиш резервне), да ли инсистираш на одређеном типу батерија, итд. Како будеш додавао критеријуме, тако ће се сужавати избор. За јачину светла ће вероватно бити проблем, јер ни ја не знам како у стварности изгледа нпр 400 лумена, а не знам ни колико је заиста јака лампа коју имам. Но, већ си могао да видиш шта има и за које паре, па кад на критеријуме додаш и колико пара ти је прихвативо да даш на светло, појавиће се избор.
Бтв, по мени је за вожњу (ужим) шумским стазама (иоле већом брзином) по мраку важно да лампа иде на главу/кацигу (а онда не бих користио спољашње батерије). Да би угао светлости био што већи, да боље видиш неравнине на путу и да ти неко камење не остаје у сенци. И да ти светло увек прати поглед, односно положај главе. За остале терене мислим да није важно да ли је на глави или корману.
Ја никада не бих купио лампу без меморије мода, али то боље знаш да ли је теби важно.