Klik licno koristim skoro treca godina. Odlicno se vidi, a baterije traju prilicno dugo
Bas ovakva mi je stradala u Homolju. Dobra je i bas sam bio zadovoljan, i imam jos jednu za iole normalne voznje, ali mi za visesatno truckanje treba nesto sto ne moze da landara pri udarcima. Ona se jos i drzala, za razliku od jedne ovakve
http://www.markonisp...en-tl-3-0-7-led
koja je izdrzala samo par minuta spusta prema Jasikovu.
Hahaha, da, i uvek sam se pitao da li je ideja nastala kao posledica pocepanih helanki i sedista sa anatomskim otvorima.
Borise, da imam nekoliko takvih bljeskalica, oduševljen sam njima, imaju i drugari.
Gde voziš, koji deo grada? Možeš i da vidiš uživo da provozamo negde jedan krug. Mene svuda po BG ima, a tek će me biti sad kad još otopli
Vec nekih godinu dana nemam bas neko pravilo kuda vozim, jer sam krenuo da divljam van grada, ali sam uvek za to da se sa nekim nadjem. Najcesce krecem iz B.Jerkovic, a cesto idem do centra, do NBgd a ponekad i tamo prema Mirijevu, posao mi je kod Avale pa me ima i na tu stranu... U principu, voljan sam da idem gde god treba, a moze i negde gde mozda ne bi trebalo.