Jump to content

Photo

Razne LED lampe, sve o njima

• Please log in to reply
4298 replies to this topic

#2201 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4654 posts
  • LocationBeograd

Posted 18 September 2016 - 09:02 AM

Ma već imam onaj drugi od 700 mA nego me zanimalo da li prvi ima veći output kao što piše. Treba mi za xpg i liion.

Još jedno pitanjce, da li baterije od mobilnih telefona imaju zaštitu ili ne? Ili o svemu brine elektronika u telefonu? Imam par komada pa bih iskoristio za tu budževinu

• 0

#2202 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 18 September 2016 - 02:23 PM

Prvi ima veći output.

Ako budeš prolazio kroz St.Pazovu javi se daću ti ja još 2-3 AMC regulatora, samo nalemiš na taj tvoj drajver i eto ti 1400-1600mA za XPG n2:crazy

Baterije za mob. koje sam ja rasturao su imale zaštitu u sebi, mislim da većina ima kao i lipo baterije iz/za tablete ali te baterije nisu baš nešto velikog kapaciteta, msm, mogu da posluže u fazonu: bolje ih uposliti nego baciti" ali ne očekuj neki runtime, jedna kvalitetna 18650 bi nadmašila 4-5 ti baterija za mob. zajedno (sem ako nemaš ono bateriju za xiaomi mi4/5 ili max koje su sve preko 3000mAh :D al' one su opet malo većih gabarita)...

• 1

profilepic.gif

#2203 Echelon023

Echelon023
  • Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 18 September 2016 - 10:10 PM

Da podelim svoje iskustvo sa Solarstorm x3, verujem da je dosta poznat ovde. Kupio sam ga preko amazona, steta nije bila crna boja vec neka roze-crvena. Ali zaista radi posao. Znam neke ljude koji koriste SS X2, malo jace svetli nego x3, ali boja je nekako bleda u odnosu na ovaj koji ja imam. Takodje x3 koji sam kupio na amazonu od Nestligna ima aluminijumsko telo. Mislim da je u tome razlika u odnosu od onog sa aliexpressa. Naravno, sve zavisi od prodavca na aliexpressu. U svakom slucaju svaka preporuka. Postavicu neke slike uskoro.

https://www.amazon.c...6F4QA2H8F7SS6X3

• 0

#2204 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 18 September 2016 - 10:19 PM

Sorry, this item can't be shipped to your selected address.

Kao i kod većine stvari na amazonu ni ova nema opcije isporuke za Srbiju, ne znam kako si uspeo da je naručiš!!!

Uglavnom, da li bi hteo da nam pokažeš šta ima ispod emitera, samo skineš 4 šrafića sa prednje strane, izvrneš lampu da ispadnu reflektori i malo podigneš jedan emiter da vidimo šta ima ispod. Thanks.

• 0

profilepic.gif

#2205 Echelon023

Echelon023
  • Members
  • Pip
  • 15 posts

Posted 18 September 2016 - 10:22 PM

Kao i kod većine stvari na amazonu ni ova nema opcije isporuke za Srbiju, ne znam kako si uspeo da je naručiš!!!

Uglavnom, da li bi hteo da nam pokažeš šta ima ispod emitera, samo skineš 4 šrafića sa prednje strane, izvrneš lampu da ispadnu reflektori i malo podigneš jedan emiter da vidimo šta ima ispod. Thanks.

Brat mi poslao iz amerike postanskom kovertom, trebao sam to da navedem :D Moze, kada se dignem

• 0

#2206 himzo

himzo
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1310 posts

Posted 22 September 2016 - 07:35 AM

Ma već imam onaj drugi od 700 mA nego me zanimalo da li prvi ima veći output kao što piše. Treba mi za xpg i liion.

Još jedno pitanjce, da li baterije od mobilnih telefona imaju zaštitu ili ne? Ili o svemu brine elektronika u telefonu? Imam par komada pa bih iskoristio za tu budževinu

Prvi ne bi smeo da skoristi sa Li-ion, za to je bolje nešto tipa:

http://www.dx.com/p/...06#.V-OGmih97b0

Ili oni linearni npr.:

http://www.dx.com/p/...85#.V-OHGCh97b0

Jedino što nisu toliko efikasni kao prekidački, ali ne bi trebao da imaš problema sa nekim bežičnim brzinomerima :)

• 0
Pozdrav

#2207 bataSale

bataSale
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 185 posts

Posted 30 September 2016 - 01:10 PM

What sorcery is this? n2:party-021

Attached Thumbnails

• 1898735679978077812-account_id=1.jpg

• 0

#2208 sajlonac

sajlonac
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 678 posts
  • LocationNiš

Posted 30 September 2016 - 02:23 PM

fotosop..
  • 0

#2209 grbic

grbic
  • Members
  • 6664 posts
  • LocationZanzibar

Posted 30 September 2016 - 02:25 PM

fotosop..

I to ozbiljan fotosop...

• 0

A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.

#2210 ceja

ceja
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 171 posts
  • Locationkosovska mitrovica

Posted 30 September 2016 - 03:39 PM

x5 fotosop

Attached Thumbnails

• IMG_2700ok.jpg

• 0

#2211 Boris_volimCorbe

Boris_volimCorbe
  • Members
  • 1441 posts
  • LocationBeograd

Posted 04 March 2017 - 08:06 AM

Aj malo o bljeskalicama za nazad, onim crvenim... Moze li neko da preporuci svetlo koje je dovoljno jako da moze da bude primeceno bez problema, a da pri tome bude stabilno i robusno tj da moze da istrpi voznju po rupama. Izgubio sam dve bljeskalice u Homolju jer su pukle u onom (najtanjem) delu izmedju samog svetla i prstena/alke koja ide oko sticne. Jednu sam jos i cuo kada je zveknula o dzadu pa sam je posle lepio trakom za bisage, a druga je ostala na bojistu.

Bio sam ovih dana na Dorcolu, pa sam svratio u Markonisport i PB u Dusanovoj, i video sam da imaju neke minijaturne LED koje su priljubljene uz sticnu, ali kostaju skoro 2000 a samo jedna dioda je u pitanju pa ne znam ima li ikakvog efekta osim po novcanik.

• 0

#2212 Boris_volimCorbe

Boris_volimCorbe
  • Members
  • 1441 posts
  • LocationBeograd

Posted 04 March 2017 - 09:12 AM

Zaboravih da kazem da hocu da izbegnem lampe cije baterije moraju da se pune..

• 0

#2213 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • 4654 posts
  • LocationBeograd

Posted 04 March 2017 - 09:31 AM

https://www.aliexpre...0608.0.0.5gLTUo

Ovo! Mala i vrlo zgodna, brzo i lako se montira i skida a vrlo jako svetli. Može na šticnu, na vilu, na ram... gde god hoćeš za sekundu i neće otpasti sigurno. A džabe je. Aluminijuksko kućište u raznim bojama da biraš. Možeš i par komada da staviš na bajs ako želiš pa da sijaš iz svih uglova za sve pare.

• 0

#2214 Boris_volimCorbe

Boris_volimCorbe
  • Members
  • 1441 posts
  • LocationBeograd

Posted 04 March 2017 - 10:12 AM

To izgleda isto kao ono sto se prodaje u PB i Markonisportu, samo je deset puta jeftinije i nije marka. Ti to imas, video, radi, vidi se kako treba?

Nego, "Estimated Delivery Time:30-50days" ... dobro nije sledece godine. To valjda dok na magarcu predje put svile, droge i bike opreme?

• 0

#2215 grbic

grbic
  • Members
  • 6664 posts
  • LocationZanzibar

Posted 04 March 2017 - 10:26 AM

Zaboravih da kazem da hocu da izbegnem lampe cije baterije moraju da se pune..

Klik licno koristim skoro treca godina. Odlicno se vidi, a baterije traju prilicno dugo

• 0

#2216 himzo

himzo
  • Members
  • 1310 posts

Posted 04 March 2017 - 10:53 AM

Ovo izgleda interesantno :):

http://www.banggood....-p-1058852.html

• 0
Pozdrav

#2217 grbic

grbic
  • Members
  • 6664 posts
  • LocationZanzibar

Posted 04 March 2017 - 10:55 AM

Unisex a?

:)

• 0

#2218 himzo

himzo
  • Members
  • 1310 posts

Posted 04 March 2017 - 10:57 AM

img01.jpg

• 0
Pozdrav

#2219 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • 4654 posts
  • LocationBeograd

Posted 04 March 2017 - 11:31 AM

Borise, da imam nekoliko takvih bljeskalica, oduševljen sam njima, imaju i drugari.

Gde voziš, koji deo grada? Možeš i da vidiš uživo da provozamo negde jedan krug. Mene svuda po BG ima, a tek će me biti sad kad još otopli :)

• 0

#2220 Boris_volimCorbe

Boris_volimCorbe
  • Members
  • 1441 posts
  • LocationBeograd

Posted 04 March 2017 - 03:28 PM

Klik licno koristim skoro treca godina. Odlicno se vidi, a baterije traju prilicno dugo

Bas ovakva mi je stradala u Homolju. Dobra je i bas sam bio zadovoljan, i imam jos jednu za iole normalne voznje, ali mi za visesatno truckanje treba nesto sto ne moze da landara pri udarcima. Ona se jos i drzala, za razliku od jedne ovakve

http://www.markonisp...en-tl-3-0-7-led

koja je izdrzala samo par minuta spusta prema Jasikovu.

Hahaha, da, i uvek sam se pitao da li je ideja nastala kao posledica pocepanih helanki i sedista sa anatomskim otvorima.

Borise, da imam nekoliko takvih bljeskalica, oduševljen sam njima, imaju i drugari.

Gde voziš, koji deo grada? Možeš i da vidiš uživo da provozamo negde jedan krug. Mene svuda po BG ima, a tek će me biti sad kad još otopli :)

Vec nekih godinu dana nemam bas neko pravilo kuda vozim, jer sam krenuo da divljam van grada, ali sam uvek za to da se sa nekim nadjem. Najcesce krecem iz B.Jerkovic, a cesto idem do centra, do NBgd a ponekad i tamo prema Mirijevu, posao mi je kod Avale pa me ima i na tu stranu... U principu, voljan sam da idem gde god treba, a moze i negde gde mozda ne bi trebalo.

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users