Tri i po sata,pa neka bude i 7 sati u najjacem modu(u sta cisto sumnjam),po meni je neprihvatljivo, ja govorim o trajanju baterije 2-3 meseca kod svakodnevne voznje nocu 1-2 sata,to je za mene-zaboravio sam kada sam stavio baterije. Shvatam ja da se duzina rada tih kvalitetnih blinkalica drasticno povecava ukoliko se koristi slabiji mod,ali po cemu su onda bolje od jeftinijih kineskih,ako se koriste u slabijem modu.
Inace sto se tice vidjenja,mislim da traka na nogavici sa 4 svetlece diode je puno efektnija jer se svetlo krece prilikom okretanja pedala i plus obasjava bicikl i svetlo se odbija od bljestavih delova bicikla.Cak mi se cini, da su vozaci malo pazljiviji prilikom preticanja,kada vide takvu vrstu osvetljenja na biciklu, jer u njihovim glavama je svetlo na sredini bicikla,i po tome se orijentisu,a u stvarnosti ovakav nacin osvetljenja je krajnja leva strana bicikliste,ali nije pravilo to je moje vidjenje, jer to bi bila logika kada vozim automobil,do sada nisam naisao na takvog biciklistu sa trakom,jer kod nas ako je i malo osvetljen biciklista to je za pohvalu.