Sve ćeš to da dobiješ sa garminomImam jednu dilemu - pošto sam do sada koristio samo ove "glupe" brzinomere, tj ciklokompjutere koji se sastoje iz senzora koji je na točku koji hvata okretanje i onog gore dela koji pokazuje brzinu i podatke, da li je isti princip i sa Garminom? Šta mi je ideja - uzeo bih na primer Garming 530 ali imam dva bicikla pa bih voleo da koristim isti uređaj i za jedan i za drugi, jedan je gravel a drugi je mtb.
I sad na primer ako uzmem ovaj 530 Bundle sa senzorima da li to znači da ako ga montiram na gravel bicikl a hoću da ga koristim i za mtb je dovoljno samo da kupim još jedan nosač ili mi treba i senzor brzine? (ili eventualno senzor brzine i kadence zajedno). I da li onda mogu da napravim na Garminu nekakve recimo profile, gde samo kažem e sad sam te nakačio na "profil 2" i sad si na mtb umesto na gravelu na kome si bio do sada i on se lepo upari sa svojim senzorima i to sve radi? Da ne moram nešto svaki put da ga podešavam i slično?
2 nosača a senzore po jedan, ali sa garminom radi koji hoćeš senzor pa ti možda treba samo još jedan senzor kadence, naravno podržava i profile za više bajseva
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk