Imam jedan problem, naime pre neki dan sam u voznji bio primoran da prodjem delom puta koji je pojeden i nisam imao opciju da zaobidjem a na sve to cela deonica je bila posuta katranom, cak mi je i radnik pored puta dobacio "e sad si na*ebao" kad sam prosao pored njega (
Srecom blatobrani su zastitili i mene i veci deo bajka ali gume su katastrofalne, u pitanju su Kojak gume i na njih se nalepilo i kamencica i peska i sve se nekako sjedinilo kao da je od pocetka bilo tako, voznja vrlo neprijatna posle toga a sad muka jos veca, cime skinuti katran sa tockova.
kljucem i turpijom za nokte sam pazljivo izgulio sve kamencice i druga strana tela nalepljena na gumu , a da je ne ostetim ali se na njoj i dalje oseca pod prstom neravnine od zalepljenog katrana, voda i sampon ne pomazu, krpa i ostalo gotovo da ne moze nista da ucini.
dobio sam od poznanika preporuku da se skida katran nitro razredjivacem ali da on hoce da nagriza gumu, takodje i da se skida benzinom ali i on nagriza gumu.
ima li neko preporuku za neko sredstvo ili nesto sto je malo miroljubivije prema gumi a da moze da ukloni sve necistoce, posle nesrecnog slucaja vozio sam jos nekih 50 km tako da voznjom vise od ovoga nece spasti.
ps. ko od slik guma zeli da napravi kramponku i to kvalitetnu neka se javim, savet dajem besplatno