Bez probe ne kupuj bicikl!Moram od nekud krenuti, zato bih probao s ovim, nije puno para, a ogromna razlika u geometriji pa valjda cu znati nesto vise kad isprobam
Uporedjivao sam slike ovog bergamonta i mog wheelera, nije seat tube tu nista duzi, ko zna sta je on mjerio. Top tube je duzi i visi je polozaj gdje ulazi lula, u odnosu na prednji tocak na bergamontu je dobro vise, i veci je raspon tockova
E sad, ja sam se ispravljao svakako, mijenjao volane i gripove, nije to do tezine na rukama, to je najvise do mojih zdravstvenih problema, evo ja ovo pisem i pocinju da mi trnu ruke od drzanja mobitela. Stvar druga, skuceno je to na wheeleru, nabijam se puno na sake, dzaba sto je volan 70 cm tijesno je, opet bolje ngo kad sam 55cm volan to je bilo tako usko da nisam mogao 5km odvesti. Ja kontam da cu sad isprobati tu moderniju geometriju, ispruzeniji polozaj i prednju viljusku, uglavnom znacu sigurno vise, za male pare. Malo sam i gledao druge oglase, da promijenim oba obruca u servisu i da mi srede osovine i opet je to dobar dil, traze dosta vise za te bicikle, ne vjerujem da cu nesto izgubiti sem malo vremena
I da, kad bih ja na wheelera stavio onaj volan sa okrenutim gripovima prema vozacu i kad bi ruke bile u prirodnom polozaju to bi bila druga pjesma al necu ja taj volan, mora malo bar da bude moderno
Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
To je prvo i osnovno pravilo!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk