Pošto sam se vratio i sad ne znam šta da radim dok se odmaram, reko' da munem još fotki.
U polasku sam prošao centrom Leskovca, izmedju ostalog da pogledam i novu lokaciju Power Bike-a. Oni su mi pomogli na leto 2017. kada sam došao iz onog ludog pohoda iz Vranja preko jezera Barje, a čuo sam da su se preselili na novo i bolje mesto, pa sam otišao da vidim. Ako neko od njih kojim slučajem ovo vidi, pozdrav!
Onda se mota i mota i mota po super dosadnom i poprilično bezveze-izgledajućem kraju izmedju Leskovca i Lebana, i na kraju se skrene desno i zadje u 19. vek. Ok, možda 20. ali tamo negde prva polovina. Dakle, lepa Radan planina.
Bubreg
i Bandit na Radanu
Bandana (ili baf, ne znam šta je ispravno) je pravo otkriće i od sada to stalno nosim. Greje kada je potrebno, a drži znoj pod kontrolom tj van očiju. Mozda izgledam k'o mentol, ali bože moj, to je kod mene standardno
Još neke fotke sa uspona na Radan:
I spusta:
Djavolja Varoš, koju sam nekako uspeo da obidjem celu i predjem valjda svih osam milijardi stepenika i da se pri tome ne umorim previše. Mislim da su mi noge bile obamrle nakon Radana, pa im svi ti stepenici nisu mogli ništa
Staza ka stenama:
i pogled na njih, sa najvišom osmatračnicom vidljivom gore desno
A ovo je pogled sa te osmatračnice (na drugoj se vidi donja osmatračnica):
Odlično mesto za šator pokraj sela Rudare, gde su me odveli ljudi koji su mi prvo kupili pivo ispred prodavnice i bili mi super društvo:
Mesto se vidi na treku koji sam stavio u prethodnom postu. Ako neko nekada bude iskoristio ovu informaciju, tražim samo da budete fini, da ne pravite probleme i da ne ostavljate djubre.
Ti isti ljudi su mi rekli da postoji brana Selovo koja je završena a nikada puštena u rad, i na nju sam naišao sledećeg dana. Ne znam šta bi se desilo sa ovim selom ako bi brana bila puštena u rad - selo je nizvodno pa bi voda svejedno bila niska, ali imati ovako ogavnu zidinu na par desetina metara iza kuće mora biti jeziv osecaj. Prva slika je ponovljena od ranije
a ovo je slika odozgo, sa nivoa vrha brane i nazad ka selu
Put od Merćeza ka Blaževu - ne znam da li sam na celom putu nakon izlaska iz Kuršumlije pa do Brzeća sreo više od 3-4 automobila, mislim da nisam ni toliko. Ceo put je lep, mada sama podloga nije svuda najbolja (nigde nije jako loša).
Sa Kopaonika i nemam nešto mnogo slika jer sam guslao uzbrdo i duša mi je bila u nosu. Onih par najboljih sam već stavio. Nakon toga, kada sam prešao na drugu stranu Kopa, nisam ni mislio na fotke jer sam bio u šoku zbog hladnoće, kiše i generalno tih bezveze stvari.