Ćao ćao društvo.. projekat je konacno priveden kraju. \o/
Danas je odradjena i prva vožnja od oko 25 km...
Ali pre samih utisaka, moram još jednom da se zahvalim Baxu koji mi je obećao prilikom kupovine da će mi pomoći da sredimo bajs, i učinio je više od samog sređivanja. Bax je napravio jedno malo remek delo koje me je kupilo u trenutku kad sam seo na njega.
Hvala Bax na razumevanju, na strpljenju sa glupim i suvišnim pitanjima, na trudu i savetima, a pre svega na samom radu na bajsu i utrošenom vremenu na osobi koju nisi ni poznavao. Ja sam pored bajsa dobio i druga, prijatelja, a to je možda i bitnije od samog bajsa. Koliko god puta da kazem hvala, opet je malo da izrazim zahvalnost na svemu što si nesebicno ucinio za mene. Zato, jos jednom veliko hvala na svemu!!!
E sad malo o samom bajsu..
Danas nisam osetio kada sam prešao 25km.. Bajs je tako brz, lagan, udoban. Milina je menjati brzine koliko je Bax dobro nastelovao menjače!
Bicikl klizi po stazi kao neka letelica kroz vazduh. Iz ove perspektive, ne bih mogao sebi da oprostim da nisam kupio ovo čudo pre 8 meseci..
Prvobitni plan mi je bilo da bajs bude opremljen sora menjacima i kocnicama, a na kraju su ostale samo kočnice sora jer mi je drug slučajno bacio u đubre novi sorin zadnji menjač.. ali da nije to uradio, ne bi ni znali koliko dobro radi ovaj suntour.
Jedina sitnica koja mi bode oči su nalepnice i biće zamenjene prvom prilikom. Naime, lik koji ih je radio je malo preterao sa veličinom ali resicu i to..
Zbog uzbuđenja i ne umem da opišem svoj doživljaj bajsa, tako da ću verovatno ostati nedorečen ali sa jasnom naznakom da je ovaj bajs fenomenalan!
Takodje, nisam naveo da se namestilo da mi ovaj bajs bude rođendanski poklon.
Ostavljam vama da na osnovu slika date sud o našem projektu.
Pozdrav svima i hvala što ste nas ispratili.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk