Gde voziti mtb (trail,xc) u Beogradu/Novom Beogradu
Posted 25 April 2019 - 03:13 PM
Ovakva tema vec postoji ali je stara par godina pa mozda sada bude vise odgovora.Ni na internetu nema slicnih tema.Zanima me na kojim mestima na Novom Beogradu i u Beogradu inace moze biti zanimljivo za voznju mtb.I da li se isplati kupiti ozbiljniji mtb ako ovde stanujem.Za kosutnjak znam i on je ocigledan jer je to jedan od retkih bike parkova u Srbiji..Ako imate jos neke zanimljive predloge voleo bih da cujem i mozda pomogne jos nekim ljudima koji se premisljaju da li da kupe ozbiljniji bike.
Posted 09 February 2022 - 01:00 PM
Posted 10 February 2022 - 04:02 AM
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
And now something completely different
Posted 10 February 2022 - 08:35 AM
Sa NBGD, ceo donji Srem i svi letnji putevi u njemu su tvoji. Vredi ponjuškati šta je sa stazicama na padini kod SC 11 april, to je sve kratko, ali može da bude zabavan DH.
A ako imaš dan za vožnju, čas posla si otišao iza Avale... ili si otišao na na stanicu, turio bicikl u voz ili autobus i otišao na krug u pravim planinama, sam ili u org. društvu. To što si u gradu baš nikakve veze nema s tim da li ti treba ozbiljniji MTB.
Posted 10 February 2022 - 08:40 AM
...
Mislim da smo oživeli temu staru 3 godine i odgovaramo čoveku koji isto toliko nije aktivan.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
And now something completely different
Posted 10 February 2022 - 09:08 AM
Singltrejlovi vremena nisu nepremostiva prepreka pravim MTBerima.
Also tagged with one or more of these keywords: Gde, Voziti, Gde voziti mtb u beogradu, Mtb, Xc, Beograd
Oprema i Stil →
MTB - XC →
Pomoć oko izbora MTB biciklaStarted by neurokrem , 23 Aug 2024 MTB, planinarka, 29in |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
MTB/gravel za kombinaciju vožnje po asfaltu i kroz šumu, do 400-500 evraStarted by W__ , 26 Mar 2024 kupovina, pomoc, gravel, mtb |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Pimp My Bike →
Upgrade opreme za Aim Cube SLStarted by ranzo1 , 16 Jul 2023 Mtb, Aim cube sl, 29 |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Sedište za MTBStarted by aleksandar944 , 28 Jun 2023 MTB |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Saveti za kupovinu novog MTB-aStarted by ivanovm , 15 Feb 2023 mtb, nov, novo, 1000e, 1500e and 4 more... |
|
|
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users