Situacija je vrlo jasna i malom detetu, al ti si zapeo da guraš neke svoje ideje koje nas još više dele i svađaju nepotrebno. Takvo ponašanje je štetno i luksuz koji mi kao narod ne smemo sebi dozvoliti.
Ovim danas su javno objavili rat narodu. Sad je na nama da svako izabere svoju raskrsnicu i da blokiramo.
Njihovo je da pokušavaju da nas ponižavaju i pljačkaju, vuku za nos, truju i prave budalama, a naše je da ne damo i borimo se za decu i otadžbinu...borba nije pravedna, ali nema odustajanja. Dan po dan, situacija po sutuacija, bolja organizacija i pozitivna energija...to nam je činiti sada jedino ispravno.
Dosta nam je podela.
Мислим да не разумеш о чему говорим услед когнитивне дисонанце. Не знам ни како си стекао утисак да сам ја за одустајање или не знам шта, или да не видим да смо у позицији коју си описао? Друго, није реч о ,,мојим идејама" већ о чињеницама које по природи нису субјективне, већ објективне. Чак и да јесу идеје у питању, који је разлог који некоме даје предност да их изнесе у односу на друге?
Треће, ако ти не видиш ко те још вуче за нос од ових наводних бораца против рт и на који начин, зашто бих ја морао да наседнем?
Ово поделе, улица, позитивна енергија, итд... само су пароле нво вокабулара.
Што се борбе за отаџбину тиче, мислим да је боље да не залазимо на тај терен.
Да, доста нам је подела, ту се слажем са тобом, то је јасно као дан, али да ли то значи да треба да постанем мува без главе?